covorul-rosu

Comedia The Interview a lui Seth Rogen nu este pe placul nord-coreenilor


11/07/2014

The Interview, a cărui acţiune include intenţia de asasinare a dictatorului Kim Jong-Un, este, în opinia nord-coreenilor, un factor de încurajare a terorismului.

Noul film al lui Seth Rogen şi James Franco, comedia The Interview, a făcut obiectul unei scrisori oficiale adresate de către Coreea de Nord Naţiunilor Unite, anunţă Reuters.com.
 
Scrisoarea nu menţiona în mod expres titlul filmului, însă cerea interzicerea lansării peliculei a cărei intrigă ,,cuprinde insultarea şi asasinarea unui lider suprem”. În centrul acţiunii din The Interview se află doi reporteri care se îmbarcă spre Coreea de Nord în scopul asasinării dictatorului Kim Jong-Un.
 
,,A permite realizarea şi distribuirea unui asemenea film despre asasinarea unui cap de stat suveran aflat în funcţie ar trebui privită ca o sponsorizare nedeghizată a terorismului şi, de asemenea, şi ca un act de război. Autorităţile Statelor Unite ar trebui să ia măsuri imediate şi conforme pentru a interzice producţia şi distribuţia acestei pelicule, sau se va face responsabilă de încurajarea şi sponsorizarea terorismului”, se menţionează în plângere.
 
Un răspuns oficial nu a fost încă emis de către reprezentanţii Naţiunilor Unite şi ai Statelor Unite, însă actorul şi regizorul Seth Rogen a ţinut să menţioneze pe pagina sa de Twitter: ,,De obicei, oamenii vor să mă omoare pentru unul din filmele mele abia după ce au plătit 12 dolari pentru a-l vedea”.
Galerie foto
Filmul lui Seth Rogen, aproape interzis de nord coreeni Filmul lui Seth Rogen, aproape interzis de nord coreeni Filmul lui Seth Rogen, aproape interzis de nord coreeni Filmul lui Seth Rogen, aproape interzis de nord coreeni Filmul lui Seth Rogen, aproape interzis de nord coreeni Filmul lui Seth Rogen, aproape interzis de nord coreeni Filmul lui Seth Rogen, aproape interzis de nord coreeni Filmul lui Seth Rogen, aproape interzis de nord coreeni

covorul-rosu

  • Topul celor mai elegante vedete din 2014 Topul celor mai elegante vedete din 2014


    Cantareata americana Taylor Swift, care a avut in acest an numeroase aparitii spectaculoase pe covorul rosu, ocupa primul loc in topul celor mai elegante vedete din 2014, potrivit unui clasament dezvaluit miercuri de editorii revistei People, informeaza Reuters.
     

  • 
Dezvaluiri inedite despre Anna Wintour, redactorul-sef de la Vogue 
Dezvaluiri inedite despre Anna Wintour, redactorul-sef de la Vogue


    Cu toate ca este primul rand la toate prezentarile mari de moda sau pe covorul rosu la evenimentele mondene, Anna Wintour este o persoana discreta, careia nu-i place sa vorbeasca despre viata ei.