covorul-rosu

Cum arata fosta sotie a lui Eddie Murphy la 45 de ani!


8/09/2014



A fost sotia unuia dintre cei mai simpatici actori de comedie din lume si are cu acesta cinci copii: cel mai mare este in varsta de 24 de ani, iar cel mai mic are 11 ani.
 


Se poate spune ca Nicole Murphy este una dintre cele mai hot mamici de la Hollywood. Vedeta in varsta de 45 de ani, care a fost casatorita cu Eddie Murphy timp de 17 ani, arata incredibil de bine, in ciuda faptului ca are acasa nici mai mult nici mai putin de cinci copii.



Vedeta, care si-a inceput carieta ca model, a fost prezenta recent la un eveniment monden unde, intr-o rochie scurta si sexy si-a etalat formele voluptoase.


Foto: Splash News

covorul-rosu

  • Topul celor mai elegante vedete din 2014 Topul celor mai elegante vedete din 2014


    Cantareata americana Taylor Swift, care a avut in acest an numeroase aparitii spectaculoase pe covorul rosu, ocupa primul loc in topul celor mai elegante vedete din 2014, potrivit unui clasament dezvaluit miercuri de editorii revistei People, informeaza Reuters.
     

  • 
Dezvaluiri inedite despre Anna Wintour, redactorul-sef de la Vogue 
Dezvaluiri inedite despre Anna Wintour, redactorul-sef de la Vogue


    Cu toate ca este primul rand la toate prezentarile mari de moda sau pe covorul rosu la evenimentele mondene, Anna Wintour este o persoana discreta, careia nu-i place sa vorbeasca despre viata ei.