covorul-rosu

Emma Watson, aparitie spectaculoasa la premiera „Noah“ din Berlin


26/03/2014

Emma Watson a demonstrat inca o data ca nu mai este fetita simpatica din seria filmelor "Harry Potter". La cea mai recenta aparitie publica, actrita care are acum 23 de ani a reusit sa atraga toate privirile, iar tinuta pentru care a optat a fost in centrul atentiei pe covorul rosu.
 
Cel mai recent rol al Emmei Watson este acela al Ilei, in 'Noah", super productia biblica regizata de Darren Aronofsky. In aceasta perioada, vedeta promoveaza alaturi de Anthony Hopkins, Russel Crowe, Logan Lerman, Ray Winstone si Jennifer Connelly filmul, iar cea mai recenta aparitie a sa avut loc in Berlin.
 
 
Pentru a pasi pe covorul rosu, Emma a ales  o rochie foarte eleganta semnata Wes Gordon.La capitolul stilizare, ea a mers pe un machiaj de seara puternic si o culoare indrazneata pe buze, care este la mare cautare in noul sezon. Nu acestea au fost insa detaliile care au atras atentia tuturor fotografillor.
 
 
Emma si-a prins parul simplu, intr-o parte si a renuntat la accesorii, indreptandu-le tuturor atentia doar asupra formelor sale bine conturate de rochia neagra.
 
 
De altfel, imaginea prezentata pe covorul rosu este complet diferita de ce arata Emma in film, unde are un look organic. Pentru pelicula ea a fost chiar nevoita sa duca un stil de viata primitiv, regizorul Darren Aronofsky incercand sa-i introduca astfel mai bine pe actori in atmosfera peliculei.
 
 
 
La premiera auu mai fost prezenti si Douglas Booth, Emma Watson, Logan Lerman si Jennifer Connelly.
 
 
Din  28 maartie o puteti vedea pe Emma Watson alaturi de Russell Crowe in Noe 3D la CinemaPRO.
Galerie foto
Noah - Premiera din Berlin Noah - Premiera din Berlin Noah - Premiera din Berlin Noah - Premiera din Berlin Noah - Premiera din Berlin Noah - Premiera din Berlin Noah - Premiera din Berlin Noah - Premiera din Berlin Noah - Premiera din Berlin Noah - Premiera din Berlin Noah - Premiera din Berlin Noah - Premiera din Berlin

covorul-rosu

  • Topul celor mai elegante vedete din 2014 Topul celor mai elegante vedete din 2014


    Cantareata americana Taylor Swift, care a avut in acest an numeroase aparitii spectaculoase pe covorul rosu, ocupa primul loc in topul celor mai elegante vedete din 2014, potrivit unui clasament dezvaluit miercuri de editorii revistei People, informeaza Reuters.
     

  • 
Dezvaluiri inedite despre Anna Wintour, redactorul-sef de la Vogue 
Dezvaluiri inedite despre Anna Wintour, redactorul-sef de la Vogue


    Cu toate ca este primul rand la toate prezentarile mari de moda sau pe covorul rosu la evenimentele mondene, Anna Wintour este o persoana discreta, careia nu-i place sa vorbeasca despre viata ei.