covorul-rosu

Joel Kinnaman, viitorul sex-simbol de la Hollywood: cum a impresionat la premiera RoboCop


5/02/2014

Joel Kinnaman este unul dintre actorii suedezi cu cea mai rapida ascensiune la Hollywood. Actorul de 34 de ani a preluat unul dintre cele mai cunoscute personaje din cinematografia mondiala. In 2014, el este justitiarul viitorului, jumatate-om, jumatate-robot. La premiera din Los Angeles, actorul a atras toate privirile cu  o tinuta eleganta. Alaturi de el a fost si frumoasa Abbie Cornish, partenera sa din film.
 
 
 
Fanii RoboCop au asteptat 27 de ani ca eroul lor sa revina pe ecrane, iar visul lor s-a implinit. Regizorul Jose Padihla l-a distribuit in rolul principal pe Joel Kinnamna, un actor suedez aflat pe val si care va fi cu siguranta in centrul atentiei in urmatorii ani.
 
Pe covorul rosu, la premiera mondiala din Los Angeles, actorul a ales o tinuta intre casual si elegant, cu un costum gri la care  a purtat niste tenisi albi. Combinatia a fost reusita pentru ca Joel a atras toate privirile, in special din partea publicului feminin. Kinnaman este considerat unul dintre cei mai sexy actori din Suedia, alaturi de Alexander Skarsgard, cunoscut din serialul True Blood.
 
RoboCop reinventeaza povestea politistului transformat in robot. Ne aflam in anul 2029, iar conglomeratul multinational OmniCorp este centrul roboticii. Dronele lor castiga razboaiele americane pe tot Globul, iar acum vor sa aduca aceasta tehnologie pe frontul de acasa.
 
 
 
Alex Murphy este un sot iubitor, un bun tata si un bun politist, facand tot ce-i sta in putinta sa stavileasca valul de infractiuni si coruptie din Detroit. Dupa ce este ranit mortal la datorie, OmniCorp utilizeaza nemaipomenita stiinta a roboticii pentru a salva viata lui Alex. El revine apoi pe strazile orasului sau drag dotat cu grozave noi abilitati, insa trebuie sa faca fata unor probleme cu care omul obisnuit de dinainte nu s-a confruntat niciodata.
 
 
Din 7 februarie puteti urmari RoboCop si la CinemaPro.

covorul-rosu

  • Topul celor mai elegante vedete din 2014 Topul celor mai elegante vedete din 2014


    Cantareata americana Taylor Swift, care a avut in acest an numeroase aparitii spectaculoase pe covorul rosu, ocupa primul loc in topul celor mai elegante vedete din 2014, potrivit unui clasament dezvaluit miercuri de editorii revistei People, informeaza Reuters.
     

  • 
Dezvaluiri inedite despre Anna Wintour, redactorul-sef de la Vogue 
Dezvaluiri inedite despre Anna Wintour, redactorul-sef de la Vogue


    Cu toate ca este primul rand la toate prezentarile mari de moda sau pe covorul rosu la evenimentele mondene, Anna Wintour este o persoana discreta, careia nu-i place sa vorbeasca despre viata ei.