covorul-rosu

Primele imagini cu rochia de mireasa a Angelinei Jolie


2/09/2014


Angelina Jolie si Brad Pitt au avut parte de o nunta ca in povesti, exact asa cum si-au dorit-o copiii lor. Mai mult, rochia frumoasei actrite a fost o creatie inedita.
 


Frumoasa actrita Angelina Jolie a dovedit de-a lungul timpului ca este o femeie deosebita, iar nunta cu Brad Pitt pare sa fie inca o dovada a acestui lucru. Daca majoritatea mireselor considera ca in ziua nuntii ele sunt vedetele, nu a fost cazul si in ceea ce o privsete pe Angelina. Frumoasa actrita le-a dedicat evenimentul copiilor ei.

Chiar si rochia de mireasa a fost una special creata pentru cei sase copii. Actrita a adunat o multime de desene ale micutilor, pe care le-a dat lui Luigi Massi, maestru croitor de la Versace, iar acesta le-a incorporat in voalul miresei.
 


 
"Nu mi-as fi putut imagina pe altcineva care ar fi putut sa-mi faca aceasta rochie. El imi stie copiii si tine la ei", a declarat Angelina Jolie pentru revista People.



Actorii americani Angelina Jolie si Brad Pitt s-au casatorit sambata, in Franta. Ceremonia a avut loc la doi ani dupa logodna cuplului hollywoodian, anuntata in 2012. Angelina Jolie si Brad Pitt s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru pelicula "Domnul si doamna Smith", in anul 2005. Actorii au impreuna sase copii: trei adoptati - Maddox, Zahara si Pax, si trei naturali - Shiloh si gemenii Knox si Vivienne.
 

covorul-rosu

  • Topul celor mai elegante vedete din 2014 Topul celor mai elegante vedete din 2014


    Cantareata americana Taylor Swift, care a avut in acest an numeroase aparitii spectaculoase pe covorul rosu, ocupa primul loc in topul celor mai elegante vedete din 2014, potrivit unui clasament dezvaluit miercuri de editorii revistei People, informeaza Reuters.
     

  • 
Dezvaluiri inedite despre Anna Wintour, redactorul-sef de la Vogue 
Dezvaluiri inedite despre Anna Wintour, redactorul-sef de la Vogue


    Cu toate ca este primul rand la toate prezentarile mari de moda sau pe covorul rosu la evenimentele mondene, Anna Wintour este o persoana discreta, careia nu-i place sa vorbeasca despre viata ei.