covorul-rosu

Rosul, ""culoarea vedeta" la premiilor EMMY!


27/08/2014



 A 66-a editie a prestigioaselor premii Emmy, desfasurata luni la Los Angeles, a aliniat pe covorul rosu cele mai mari nume din televiziune si film.
 



Fara doar si poate vedetele serii au fost doamnele care, in mare parte, au stralucit in rochii elegante, de diferite nuante de rosu. Au existat si exceptii de la aceasta "regula", unele reusite, altele insa dezastruoase. Iata asadar, care au fost cele mai spectaculoase aparitii de pe covorul rosu de la Gala Premiilor Emmy.



Kaley Cuoco Sweeting Vedeta serialului "The Big Bang Theory" a stralucit in aceasta rochie fara bretele semnata de Monique Lhullier.



Christina Hendricks Voluptuoasa actrita din serialul "Mad Men" a purtat o rochie Marchesa din satin, cu un imprimeu floral si cu o singura bretea.



Sarah Hyland Tanara actrita nu a dezamagit pe covorul rosu in aceasta creatie a lui Christian Siriano, compusa dintr-o fusta vaporoasa de culoare rosu coral si un top alb.



Heidi Klum Fostul top-model a fost o prezenta timida, dar eleganta, in aceasta rochie creata de Zac Posen.



Julia Louis-Dreyfus Actrita care a plecat aseara acasa cu al 3-lea premiu Emmy consecutiv din cariera a stralucit in creatia Carolinei Herrera.



Sofia Vergara Starul din "Modern Family" a aratat superb in aceasta rochie alba, de sirena, creatie a lui Roberto Cavalli.



Lucy Liu Frumoasa actrita a fost o prezenta angelica pe covorul rosu, in aceasta superba rochie alba creata de Zac Posen.



 Kristen Wiig Fosta vedeta a show-ului "Saturday Night Live" a furat toate privirile in aceasta tinuta ce poarta semnatura celebrei Vera Vang.

 

Foto: Splash News
 

covorul-rosu

  • Topul celor mai elegante vedete din 2014 Topul celor mai elegante vedete din 2014


    Cantareata americana Taylor Swift, care a avut in acest an numeroase aparitii spectaculoase pe covorul rosu, ocupa primul loc in topul celor mai elegante vedete din 2014, potrivit unui clasament dezvaluit miercuri de editorii revistei People, informeaza Reuters.
     

  • 
Dezvaluiri inedite despre Anna Wintour, redactorul-sef de la Vogue 
Dezvaluiri inedite despre Anna Wintour, redactorul-sef de la Vogue


    Cu toate ca este primul rand la toate prezentarile mari de moda sau pe covorul rosu la evenimentele mondene, Anna Wintour este o persoana discreta, careia nu-i place sa vorbeasca despre viata ei.