covorul-rosu

Scarlett Johansson,impecabila pe covorul rosu din Hollywood la premiera filmului Captain America: The Winter Soldier


2/04/2014

Chris Evans, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson si Sebastian Stan au venit pe covorul rosu la premiera filmului Captain America: The Winter Soldier. Sute de fani au venit sa ia autografe si sa faca poze cu unele dintre cele mai mari staruri de film din lume.

 
Scarlett Johansson a aratat impecabila si si-a aratat silueta impecabila, desi este gravida. Actrita de 29 de ani a radiata de fericire si a salutat multimea de fani. Imbracata intr-o fusta neagra dantelata si o bluza alba din acelasi material, Scarlett a aratat impecabil si abia se observa ca este gravida in cateva luni.
 
 
 
Toata lumea din echipa Marvel s-a bucurat pentru actrita, inclusiv presedintele Marvel, Kevin Feige: "Prima reactie a fost de bucurie, sunt foarte fericit pentru ea. A doua reactie a fost sa regandesc programul de filmari, dar nu vom schimba nimic in script" Scarlett trebuie sa inceapa filmarile la The Avengers 2: Age of Ultron, insa sustine ca sarcina nu va afecta povestea sau filmarile, asa cum sustineau primele zvonuri.
 
Starul filmului, Chris Evans, a venit la premiera insotit de mama sa. Actorul a fost foarte bine dispus si a facut poze cu fanii. Si romanul Sebastian Stan a atras atentia cu aparitia sa, fiind unul dintre cei mai atragatori actori de la Hollywood in acest moment.
 
 
In partea a doua a aventurilor Capitanului America, eroii filmului vor avea parte de momente si mai spectaculoase. Chris Evans a invatat arte martiale mixte pentru “Captain America: The Winter Soldier”, iar in scenele de bataie din film va executa miscari de Parkour, Jiu Jitsu brazilian, karate si box. Creatorii filmului au considerat ca din moment ce personajul este adus in timpurile noastre, dobandeste si niste noi tehnici de lupta.
 
 
 
Din 4 aprilie va asteptam la CinemaPRO pentru o noua aventura a Capitanului America: Capitanul America: Razboinicul iernii - 3D 

 

 

covorul-rosu

  • Topul celor mai elegante vedete din 2014 Topul celor mai elegante vedete din 2014


    Cantareata americana Taylor Swift, care a avut in acest an numeroase aparitii spectaculoase pe covorul rosu, ocupa primul loc in topul celor mai elegante vedete din 2014, potrivit unui clasament dezvaluit miercuri de editorii revistei People, informeaza Reuters.
     

  • 
Dezvaluiri inedite despre Anna Wintour, redactorul-sef de la Vogue 
Dezvaluiri inedite despre Anna Wintour, redactorul-sef de la Vogue


    Cu toate ca este primul rand la toate prezentarile mari de moda sau pe covorul rosu la evenimentele mondene, Anna Wintour este o persoana discreta, careia nu-i place sa vorbeasca despre viata ei.