de-bulevard

10 NEGRI MITITEI (cunoscuta si ca ”AND THEN THERE WERE NONE” – ”Si DIN 10 N-A MAI RAMAS NICIUNUL”-DE AGHATA CHRISTIE) ,Sambata -21 Martie,Ora 16:00 si ora 20:00 ,la CinemaPRO


9/01/2020

Traieste fiorii si emotiile celei mai celebre povesti de mistere din toate timpurile!
 
Montare spectaculoasa, distributie de top, efecte speciale deosebite si muzică originala Pep Sala!
 
Povestea a fost scrisa initial sub forma unui roman. Conform propriilor sale marturisiri, 10 NEGRI MITITEI reprezinta cea mai buna idee pe care Agatha Christie a avut-o pentru o intriga de suspans sau politista. Ea a fost atat de multumita de rezultat incat a adaptat-o ea insasi si la formatul de piesa de teatru, deoarece era atat de incantata de opera sa incat a vrut ca nimeni sa nu se mai atinga de ea.
 
In versiunea pentru scena, autoarea a schimbat anumite elemente, intre care si finalul.
 
Cu peste 100 de milioane de exemplare vandute pana in momentul de fata, 10 NEGRI MITITEI este cel mai vandut roman al Agathei Christie.
10 NEGRI MITITEI este considerat:
 
CEL MAI CUNOSCUT SI CEL MAI VANDUT ROMAN MYSTERY DIN TOATE TIMPURILE.
 
Agatha Christie a fost numita de catre Guinness Book of World Records drept cel mai vandut scriitor al tuturor timpurilor, impreuna cu William Shakespeare. 10 NEGRI MITITEI este inclusa si in TOP 10 al cartilor cu cele mai multe editii din toate timpurile
Teatrul Avangardia a obtinut drepturile, in exclusivitate pentru Romania, pentru a produce live pe scena cea mai citita si vanduta opera a Agathei Christie Zece negri mititei / Si din 10 n-a mai ramas niciunul.
 
Regia este semnata de RICARD REGUANT, unul dintre regizorii cei mai apreciati de catre nepotul Agathei Christie, Mathew Prichard si primul regizor din lume caruia i s-a dat dreptul sa foloseasca finalul original scris de Agahta Christie pentru aceasta poveste. Pana atunci singurul final acceptat de catre Agatha Christie Limited pentru punerile in scena era cel din versiunea din 1943 a piesei de teatru.
 
Productia din Romania va fi regizata de regizorul catalan Ricard Reguant, cu o vasta experienta in montarea acestei piese de teatru, el fiind unul dintre regizorii cei mai apreciati de catre nepotul Agathei Christie, Mathew Prichard si primul regizor din lume caruia i s-a dat dreptul sa foloseasca finalul original scris de Agahta Christie pentru aceasta poveste (pana atunci singurul final acceptat de catre Agatha Christie Limited pentru punerile in scena era cel din versiunea din 1943 a piesei de teatru).