Arhiva de stiri

 • Bob Dylan, concert pentru a doua oara in Romania

  Miercuri, 23 iunie, la Sala Palatului, Bob Dylan va sustine cel de-al doilea sau concert in tara noastra.

 • Placebo si Bastille, la Summer Well 2014

    Summer Well 2014 ii va aduce pe scena de pe Domeniul Stirbey din Buftea pe: Placebo, Bastille, The National, John Newman, Miles Kane, The 1975, Tom Odell, Chlöe Howl, Reptile Youth si Prides. Dupa o editie sold-out, “festivalul ca o vacanta” revine la Buftea, intre 9 si 10 august 2014.

 • Hurts se intorc in Romania, pe 11 octombrie la Romexpo

  La exact 14 luni de la ultimul lor concert in Romania, HURTS vor reveni la Bucuresti pentru un nou concert - eveniment!Theo, Adam & Co. vor canta pe 11 octombrie la Romexpo, in Pavilionul Central. Este primul concert pe care il vor sustine aici dupa lansarea noului lor album, "Exile".

 • Concert Horia Brenciu la Sala Palatului din Bucuresti

  Pe 27 si 28 martie 2013, incepand cu ora 20:00, Horia Brenciu alaturi de HB Orchestra vor sustine doua concerte "Fac ce-mi spune inima" la Sala Palatului din Bucuresti.

 • Concert Smiley in True Club din Bucuresti

  Vineri, 15 februarie 2013, incepand cu ora 22:00, Smiley revine cu un nou concert alaturi de bandul sau in "sufrageria" True Club din Bucuresti.Smiley a devenit un adevarat showman pe piata muzicala romaneasca, cucerind rapid publicul cu piesele lui antrenante.

 • Edwin Marton & Vienna Strauss Orchestra iti aduc un Craciun Vienez

  Daca in anii anteriori, "Craciun Vienez" a oferit romanilor reprezentatii deosebite prin participarea artistilor de prima clasa, Asociatia Culturala Maria Domina continua traditia si in 2012 cu un concert de Craciun ce va fi prezentat in premiera, pe 21 decembrie. Romanii vor avea prilejul unic de a intampina sarbatoarea Craciunului in compania celebrului ansamblul de instrumentisti - Vienna Strauss Orchestra si a indragitului artist EDVIN MARTON, ce va evolua pe scena Salii Palatului din capitala, atat in calitate de violonist cat si de dirijor.

 • Swedish House Mafia vor mixa pentru prima si ultima data in Romania, pe 14 decembrie

  Vineri, 14 decembrie 2012, Swedish House Mafia vor mixa pentru prima si ultima oara impreunƒa in Romania. Marele eveniment va avea loc incepand cu orele 22:00 la Romexpo - Pavilionul Central din Bucuresti. Show-ul va fi deschis de Arty. Trio-ul care a luat cu asalt scena EDM este format din Steve Angello, Sebastian Ingrosso si Axwell. Au inceput proiectul Swedish House Mafia in anul 2008, iar succesul lor a explodat in momentul in care au lansat single-ul "One", semnat la Virgin Records. Desi au coborat douaƒ pozitii in topul DJ Mag 100 (de pe 10 pe 12), suedezii sunt considerati in acest moment unii dintre cei mai apreciati si influenti DJ din lume.

 • Slash va concerta la Bucuresti in februarie 2013

  Celebrul chitarist Slash va concerta la Sala Palatului din Bucuresti pe 5 februarie 2013 . Fostul membru al trupei Guns N' Roses va concerta alaturi de Myles Kennedy si The Conspirators in cadrul turneului de promovare al albumului "Apocalyptic Love". Slash, pe numele sau adevarat Saul Hudson este unul dintre artistii care au schimbat imaginea si perceptiile asupra rock-ului in anii '80-'90.

Alte galerii foto
 • Coborâm la prima - Galerie foto film

  Coborâm la prima - Galerie foto film (6)

 • TAG: Dă-o mai departe - Galerie foto film

  TAG: Dă-o mai departe - Galerie foto film (18)

 • Chipuri, locuri - Galerie foto film

  Chipuri, locuri - Galerie foto film (12)

 • Sicario: Day of the Soldado - Galerie foto film

  Sicario: Day of the Soldado - Galerie foto film (9)