Arhiva de stiri

 • Concert Horia Brenciu la Sala Palatului din Bucuresti

  Pe 27 si 28 martie 2013, incepand cu ora 20:00, Horia Brenciu alaturi de HB Orchestra vor sustine doua concerte "Fac ce-mi spune inima" la Sala Palatului din Bucuresti.

 • Concert Smiley in True Club din Bucuresti

  Vineri, 15 februarie 2013, incepand cu ora 22:00, Smiley revine cu un nou concert alaturi de bandul sau in "sufrageria" True Club din Bucuresti.Smiley a devenit un adevarat showman pe piata muzicala romaneasca, cucerind rapid publicul cu piesele lui antrenante.

 • Edwin Marton & Vienna Strauss Orchestra iti aduc un Craciun Vienez

  Daca in anii anteriori, "Craciun Vienez" a oferit romanilor reprezentatii deosebite prin participarea artistilor de prima clasa, Asociatia Culturala Maria Domina continua traditia si in 2012 cu un concert de Craciun ce va fi prezentat in premiera, pe 21 decembrie. Romanii vor avea prilejul unic de a intampina sarbatoarea Craciunului in compania celebrului ansamblul de instrumentisti - Vienna Strauss Orchestra si a indragitului artist EDVIN MARTON, ce va evolua pe scena Salii Palatului din capitala, atat in calitate de violonist cat si de dirijor.

 • Swedish House Mafia vor mixa pentru prima si ultima data in Romania, pe 14 decembrie

  Vineri, 14 decembrie 2012, Swedish House Mafia vor mixa pentru prima si ultima oara impreunƒa in Romania. Marele eveniment va avea loc incepand cu orele 22:00 la Romexpo - Pavilionul Central din Bucuresti. Show-ul va fi deschis de Arty. Trio-ul care a luat cu asalt scena EDM este format din Steve Angello, Sebastian Ingrosso si Axwell. Au inceput proiectul Swedish House Mafia in anul 2008, iar succesul lor a explodat in momentul in care au lansat single-ul "One", semnat la Virgin Records. Desi au coborat douaƒ pozitii in topul DJ Mag 100 (de pe 10 pe 12), suedezii sunt considerati in acest moment unii dintre cei mai apreciati si influenti DJ din lume.

 • Slash va concerta la Bucuresti in februarie 2013

  Celebrul chitarist Slash va concerta la Sala Palatului din Bucuresti pe 5 februarie 2013 . Fostul membru al trupei Guns N' Roses va concerta alaturi de Myles Kennedy si The Conspirators in cadrul turneului de promovare al albumului "Apocalyptic Love". Slash, pe numele sau adevarat Saul Hudson este unul dintre artistii care au schimbat imaginea si perceptiile asupra rock-ului in anii '80-'90.

 • Concert Chinawoman in Bucuresti, pe 22 februarie 2013

  Chinawoma n concerteaza pentru a treia oara la Bucuresti in Club Why Not, vineri,22 februarie 2013, ora 22.00, dupa succesul din luna mai de la inaugurarea editiei Bucharest Biennale 5. Chinawoman este Michelle Gurevich, o muziciana cu origini rusesti, nascuta in Canada. Provenind din cartierul rusesc din Toronto, fiica unei balerine si a unui inginer din Leningrad, a crescut ascultand colectia de discuri sovietice a parintilor si muzica anilor ‘70.  

 • O noapte de Craciun cu Stefan Banica

  Intra in atmosfera magica a Craciunului alaturi de Stefan Banica! Vino impreuna cu cei dragi la concertele sale extraordinare de Craciun din acest an si vei petrece "O noapte de Craciun cu Stefan Banica", pe care n-o vei uita! Pe 13 si 14 decembrie 2012, de la ora 19:30, la Sala Palatului din Bucuresti, va avea loc concertul extraordinar "O noapte de Craciun cu Stefan Banica", cel mai asteptat spectacol al lunii decembrie.

 • Trupa Cranberries revine la Bucuresti pe 11 octombrie, la Romexpo

  Celebra formatie The Cranberries revine in Romania pe 11 octombrie si va sustine un concert incendiar la Romexpo, in Pavilionul Central, de la orele 20 . The Cranberries au in palmares peste 14 milioane de discuri vandute doar in Statele Unite, 4 albume in Billboard 200 top 20 ("Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We?"; "No Need To Argue"; "To the Faithful Departed and Bury the Hatchet") si 8 single-uri in topul "Modern Rock Tracks chart" din Billboard Magazine, barometrul industriei muzicale internationale. In 2010, dupa reuniunea lor oficiala dupa sase ani de pauza, au vizitat pentru prima ora Romania si au promis ca se intorc. Iata-i in plin turneu de promovare al utimului lor album lansat, "Roses".

Alte galerii foto
 • Coborâm la prima - Galerie foto film

  Coborâm la prima - Galerie foto film (6)

 • TAG: Dă-o mai departe - Galerie foto film

  TAG: Dă-o mai departe - Galerie foto film (18)

 • Chipuri, locuri - Galerie foto film

  Chipuri, locuri - Galerie foto film (12)

 • Sicario: Day of the Soldado - Galerie foto film

  Sicario: Day of the Soldado - Galerie foto film (9)