de-bulevard

Actrita Ioana Blaj numara premierele in aceasta toamna


10/09/2014


Actrita Ioana Blaj va avea parte, in aceasta toamna, de mai multe premiere, atat in plan profesional - lansarea filmelor "America, venim!" si "Cuscrii" -, cat si in cel personal, actrita urmand sa devina pentru prima data mama.
 


In septembrie, Ioana Blaj isi asteapta cursantii de la actorie la TV & Film Academy by Ruxandra Ion, pentru a incepe stagiunea 2014-2015. Ioana este, din luna februarie, profesor de actorie pentru grupa Abracadabra, grupa celor mai mici actori. Aici ea preda impreuna cu colegul ei de breasla, cunoscutul actor Marian Ralea, alias "Magi". Pana acum, peste 30 de copii au trecut prin "mana" ei si au fost extrem de incantati de felul in care actrita a comunicat cu ei si felul in care i-a invatat tainele actoriei.

Desi este insarcinata in luna a saptea, Ioana va veni la Academie pentru a le preda micutilor pana cand sarcina ii va permite, pentru ca actrita a avut parte de o sarcina usoara. "A fost ca un facut! Imi plac enorm de mult copiii si, cand am primit propunerea de a preda actorie, am acceptat instant! Cand am aflat ca sunt insarcinata, mi-am zis ca experienta cu copiii ma va ajuta foarte mult atunci cand voi deveni mama!", spune actrita.

Pe langa activitatea la TV & Film Academy by Ruxandra Ion, Ioana Blaj mai are un motiv de bucurie pentru toamna aceasta: premiera, pe 19 septembrie, a filmului "America, venim!". Comedia, in regia lui Razvan Savescu si produsa de Tudor Giurgiu, aduce in cinematografe intamplarile pline de umor si neprevazut prin care trece trupa unui teatru de provincie, ai carei actori se afla pentru prima data la New York.

Filmul are la baza intamplari reale, sursa de inspitatie fiind conditia romanului din anii ’90 ajuns in strainatate. Ioana Blaj ii are parteneri in film pe Mihai Calin, Adrian Vancica, Gheorghe Ifrim, Ion Sapdaru, Tania Popa, Alexandru Bindea si Oana Ioachim. "Este o comedie fresh, usoara, plina de farmec, cu niste personaje pe care publicul o sa le indrageasca si cu care o sa se identifice de la prima vedere! Este un film romanesc la care o sa se rada foarte foarte mult", spune Ioana Blaj despre "America, venim!".

In luna octombrie, Ioana Blaj va avea inca o premiera cinematografica, filmul "Cuscrii", in regia lui Radu Potcoava, produs de Media Pro. in acest film, Ioana Blaj joaca alaturi de Luminita Gheorghiu, Marian Ralea si Mircea Diaconu. "Cuscrii" este o comedie, o poveste de dragoste intre doi tineri care urmeaza sa se casatoreasca si care considera ca a venit momentul ca parintii lor sa se intalneasca. De aici incepe intreaga comedie. Este un film insiprat din situatii de viata autentice, cu personaje romanesti, contemporane, memorabile, un film cu care se vor identifica foarte multi oameni.

Toamna se va incheia pentru Ioana Blaj cu o alta premiera: actrita va deveni, pentru prima data, mama. in luna noiembrie, Ioana Blaj si Ducu Ion vor deveni parintii unui baietel. "Abia astept sa-l intalnesc pe cel de-al doilea cel mai important barbat din viata mea", spune Ioana Blaj.