de-bulevard

Al Bano si Romina Power, in concert la Bucuresti


16/08/2014


Al Bano si Romina Power, care vor concerta la Sala Palatului din Bucuresti pe 5 noiembrie, le promit fanilor romani "o seara pur si simplu incredibila", in care vor canta cele mai celebre melodii ale lor.
 


Desi mai sunt aproximativ trei luni pana cand Al Bano si Romina Power vor concerta, in premiera, impreuna pe scena Salii Palatului, cei doi artisti isi saluta fanii si ii invita la eveniment, prin intermediul unui mesaj video.

"Dragi prieteni din Romania... Pe 5 noiembrie vom fi la Bucuresti, la Sala Palatului, unde vom canta pentru toata lumea cele mai mari hituri ale noastre", spune Romina Power in mesaj.

La randul sau, Al Bano completeaza: "Cele mai mari hituri de ieri, de azi, dar si din viitor". Aceasta afirmatie o face pe Romina sa glumeasca: "Nu stiu cum vom face asta, dar...".

"E deja pregatit totul. Ce sa va mai spun? Multumesc (in limba romana). Multumesc pentru tot si nu uitati: 5 noiembrie, in «Palatului», in Bucuresti", a mai spus Al Bano.

Foarte amuzanti, in timpul mesajului cei doi se consulta intre ei, Romina Power verifica foaia pe care are scris textul sa vada daca Al Bano a spus corect numele locului de desfasurare a concertului. Cantaretul o asigura ca a spus corect numele, intrucat a mai cantat la Sala Palatului de cinci ori, in timp ce pentru Romina Power va fi pentru prima oara cand va canta in acest loc.

"Ne vedem in curand! Abia astept! Va iubim!", le mai transmite Romina Power fanilor romani.

Al Bano si Romina Power vor canta impreuna la Bucuresti, la Sala Palatului, pe 5 noiembrie, de la ora 20.00, la 15 ani de la divort si la aproape doua decenii de cand cei doi au renuntat la a mai imparti scena.