de-bulevard

Alphaville si Bad Boys Blue ne readuc atmosfera anilor '80


11/03/2010

Trupele Alphaville si Bad Boys Blue vor sustine un concert intitulat "Back to the '80s", in data de 28 martie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Alphaville si Bad Boys Blue ne readuc atmosfera anilor '80

Alphaville este o trupa germana de synthpop-rock, care s-a bucurat de o mare popularitate in anii '80. Membrii fondatori ai acesteia sunt Marian Gold, Bernhard Lloyd si Frank Mertens. Trupa s-a intitulat initial Forever Young, la fel ca si single-ul ei de debut. In 2008, formatia a realizat un remix al piesei "Forever Young", care a urcat pe primul loc in topurile oficiale australiene.

"Forever Young", "Big in Japan" si "Sounds Like a Melody" sunt cateva dintre hiturile trupei Alphaville care inca se bucura de difuzari la posturile radio.

Ultimul concert sustinut de formatia Alphaville in Romania a fost pe 5 aprilie 2008.

Bad Boys Blue este o trupa formata in Koln, Germania. De-a lungul carierei de 25 de ani, formatia a avut hituri precum "You're a Woman", "Pretty Young Girl", "I Wanna Hear Your Heartbeat" si "Come Back and Stay".

Biletele pentru concertul "Back to the '80s" pot fi cumparate din punctele de vanzare Eventim din librariile Carturesti, magazinele Germanos si Vodafone sau online, de pe site-urile www.eventim.ro, www.vreaubilet.ro si www.bilete.ro . Acestea au preturile de 40, 60, 80, 100, 120 si 150 de lei, in functie de locurile ocupate in sala. De asemenea, vor exista si bilete VIP, care includ locuri situate in Loja Oficiala, o intalnire cu artistii in culise si doua CD-uri ale acestora, cu autografe.

Sursa: Mediafax.ro

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii