de-bulevard

BEATLES'N'JAZZ – 12 mai 2017 ora 20:30 la CINEMA PRO.


10/04/2017

 The Beatles a fost unul dintre grupurile a cărui muzică a fost cea mai influentă pentru era rock care a urmat Grupul a fost alcătuit din John Lennon (vocal, chitară ritmică), Paul McCartney (vocal, chitară bas),George Harrison (chitară solo) şi Ringo Starr (baterie). Ei au avut ca ţintă generaţiile de tineri rezultate de după al Doilea Război Mondial, în Anglia,SUA, etc.  Fără dubiu, "The Beatles" este unul din cele mai faimoase şi de succes grupuri în istoria muzicii rock, contorizând peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.
 
ADRIAN NOUR, artist cu un timbru vocal deosebit, cunoscut publicului din spectacolele “ROYAL FASHION”, musical urile “ROMEO ŞI JULIETA”, “FANTOMA DE LA OPERA”, “MY FAIR LADY”, sau participarea la cunoscutul show tv “Vocea României”, alături de  CĂTĂLINA BETA . o tânără talentată a noului val de interpreţi de jazz şi colegii lor instrumentişti, ADRIAN FLAUTUSTU- bass, CIPRIAN POP- chiara, ALEXANDRU BORSAN -pian, IULIAN NICOLAU- tobe, vor fi protagoniştii unei seri de jazz de excepţie.
 
 
 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

de-bulevard

 • "Bucharest International JAZZ Competition 2017 :13 - 20 mai – Bucuresti"

  Bucuresti capitala jazz-ului mondial
  22 de trupe din 20 de tari 
  la EUROPAfest - Bucharest International Jazz Competition
  La 11 ani de la debut, Bucharest International Jazz Competition, cotat de BBC intre primele 3 concursuri de jazz din Europa, si-a castigat locul intre evenimentele de jazz sonore la nivel mondial. Prezentand stiluri de jazz diferite, artisti ai noului val si proiecte muzicale din centrele de jazz emblematice ale lumii, evenimentul si-a construit o identitate puternica si in peisajul cultural autohton, aducand in salile de concerte un numar ridicat de spectatori.

   

 • RESERVOIR CATS ,Regia Ricard Reguant.
 Pe 20 Mai de la ora 20:00 la Cinema Pro. RESERVOIR CATS ,Regia Ricard Reguant. Pe 20 Mai de la ora 20:00 la Cinema Pro.

  Comedia RESERVOIR CATS
   
  1 ora si 40 de minute de intriga exploziva, interactiune cu publicul, rasturnari neasteptate de situatie, umor in stilul lui Tarantino!