de-bulevard

Billy Idol, din nou in Romania


25/06/2014


Legenda rock Billy Idol le da intalnire fanilor sai pe 29 iunie, la Arenele Romane din Capitala.O zi mai tarziu, pe 30 iunie, Idol canta in premiera la Cluj, pe stadionul Cluj Arena, intr-un concert organizat de Amprenta Advertising.

De la pionier al punkului la superstar, Billy Idol este o emblema de peste trei decenii si si-a creat o nisa muzicala unica. Si-a castigat respectul fanilor pentru ca a reusit, de la bun inceput, sa faca loc arogantei atitudini punk in popul si rockul mainstream, cu piese ce s-au transformat in evergreenuri.

La fel de energic ca intotdeauna, Idol o porneste din nou la drum in vara lui 2014, dand fanilor din mai multe generaţii ocazia de a canta alaturi de el intr-un show ce va cuprinde toate hiturile sale. Il are alaturi de el pe partenerul sau de mult timp, o legenda el insusi - Steve Stevens (chitara).  

 
Membru al trupei Bromley Contingent, fan Sex Pistols, Billy Idol a fost vocalul popularei trupe britanice de punk Generaţia X din 1976 pana la destramarea trupei, in 1981. Apoi a decis sa isi incerce norocul in America. Moment in care s-a cuplat cu geniul chitarii Steve Stevens, un parteneriat muzical important. De aici incolo, Billy a turnat hit dupa hit, printre care “Rebel Yell,” “White Wedding,” “Dancing With Myself,” "Flesh For Fantasy," “Hot In the City,” "Eyes Without A Face," and "Cradle of Love" si multe altele.

In octombrie 2014, Billy Idol isi va lansa autobiografia “Dancing with myself”, precum si primul sau album de studio din 2005 incoace.