de-bulevard

Bob Dylan, concert pentru a doua oara in Romania


24/06/2014

Miercuri, 23 iunie, la Sala Palatului, Bob Dylan va sustine cel de-al doilea sau concert in tara noastra.

Fara nicio indoiala, Bob Dylan este unul dintre cele mai influente personaje ale secolului 20, fiind un simbol al inovatiei in muzica si cultura, primul artist care a imbinat muzica populara cu ambitiile intelectuale. Influenta lui Dylan a format o intreaga generatie si a dat un nou sens muzicii folk si rock .

Dylan a castigat nenumarate distinctii de-a lungul vastei sale cariere, inclusiv 11 premii Grammy, un premiu Oscar si un Glob de Aur. A fost introdus in Rock and Roll Hall of Fame, in anul 2000 a primit Polar Music Prize, iar in 2012 presedintele american Barack Obama i-a decernat Medalia Prezidentiala pentru Libertate (Presidential Medal of Freedom).

Actualul turneu mondial, numit si Never Ending Tour, il aduce pe artist si in Romania, pentru un show live de exceptie, alaturi de trupa sa, in data de 25 iunie, la Sala Palatului din Bucuresti. iInainte de a ajunge in tara noastra, Dylan a avut concerte in Japonia, Irlanda, Slovacia, Austria, Germania, Danemarca, Norvegia, Suedia si Finlanda.