de-bulevard

Celelalte Cuvinte concerteaza acustic joi, pe 10 iulie, la Gradina Verona


10/07/2014

Seria de concerte acustice de pe timpul verii de la Gradina Verona din Bucureşti continua joi, 10 iulie, cu Celelalte Cuvinte, de la ora 19.00.

Seria de concerte acustice de pe timpul verii de la Gradina Verona din Bucureşti continua joi, 10 iulie, cu Celelalte Cuvinte! Incepand cu ora 19:00, indragita formatie rock va sustine un concert acustic, elegant, special pentru fani! 
 
De 32 de ani impreuna, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din Romania. Pastrandu-si de-a lungul timpului atat componenţa cat si stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupa-legenda a rockului romanesc, cu o identitate aparte. 
 
Initiat in toamna lui 2013, conceptul live acustic „Trup şi Suflet” a debutat printr-un concert sold-out la Cinema Patria din Bucureşti, eveniment desfaşurat intr-o atmosfera calda şi plina de emotii. Piesele trupei au fost „rastalmacite” de cei patru muzicieni in varianta acustica, fiind cantate aşa cum n-au mai fost auzite niciodata. Dupa un turneu national in 14 oraşe, Celelalte Cuvinte aduc acum concertul acustic „Trup şi Suflet” in splendida gradina din spatele librariei Cartureşti!