de-bulevard

"Cinema in aer liber”, in Parcul IOR


30/07/2014


Primaria Sectorului 3 in colaborare cu Metropolis Film organizeaza cea de-a 3-a editie a evenimentului „Cinema in aer liber".
 


Deschiderea oficiala a cinematografului in aer liber va avea loc duminica, 3 august, de la ora 20.00, in Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) - Insula Pensionarilor, cu un concert Bosquito, urmat de un spectacol in premiera al trupei de world music Imam Baildi. Trupa din Grecia vine cu un show de saxofon balcanic, trompeta, solo-uri de cimpoi si riff-uri de chitara.
 
Timp de sase saptamani, in perioada 5 august - 14 septembrie, in fiecare seara de marti pana duminica, incepand cu ora 21.30, filmele vor fi proiectate utilizand cel mai performant echipament de proiectie in aer liber din Romania.

Dintre acestea, cinci filme vor putea fi urmarite in premiera nationala: „Kon-Tiki”, „Adancul”, „Colivia aurita”, „Puzzle chinezesc” si „Nono, o aventura in zig zag”.

Ineditul celei de-a 3-a editii de „Cinema in aer liber” il reprezinta proiectiile clasice readuse in atentia publicului: trilogia „Nasul”, „Star Trek”, „The Truman Show”, „Inima neinfricata”, „E.T Extraterestul”, „Scarface”, „Parfum de femeie”, „Lista lui Schindler”, „in numele tatalui” si „Gladiatorul”.

Intrarea este libera.