de-bulevard

Concert #dinBasarabia – Ediţie Specială, cu Cristofor Aldea-Teodorovici Orchestra , Joi 1 Decembrie,Ora 19:00,la CinemaPRO


27/11/2016

De Ziua Naţională a României, vă invităm la Concert #dinBasarabia – Ediţie Specială, cu Cristofor Aldea-Teodorovici Orchestra.
Astfel, pe 1 decembrie, ora 19:00, la Cinema PRO, va avea loc primul concert în Bucureşti susţinut de fiul regretaţilor artişti ai neamului, Ion şi Doina Aldea-Teodorovici, acompaniat de orchestra sa.
În cadrul evenimentului, vor fi interpretate renumitele cântece ale Renaşterii Naţionale din Basarabia, dar şi alte piese compuse de Ion Aldea-Teodorovici.
Intrarea este LIBERĂ, dar pentru o mai bună organizare şi pentru asigurarea locurilor în sală, doritorii sunt rugaţi să completeze un formular, pe care îl găsiţi aici: http://bit.ly/2g31wi3 
 
Concertul este organizat de Centrul pentru Integrare şi Dezvoltare PRUT, cu sprijinul Departamentului Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni.
Formată în august 2014, Aldea-Teodorovici Orchestra este un proiect inspirat din tradiţiile folclorice şi muzica contemporană, care îşi propune realizarea de show-uri live bazate strict pe sunetul autentic al instrumentelor şi al vocii, într-o manieră ce nu poate fi imitată de vreun dispozitiv electronic.
Amestecul stilurilor folk, progressive rock, funk, soul şi etno într-o stilistică de stradă, pop-orchestrală cu tentă funky, compune sound-ul specific orchestrei.
Conducătorul artistic, solistul orchestrei şi fondatorul ei este Cristofor Aldea-Teodorovici.
 
 
 
 
INFO: 021 313 7348
 
Să sărbătorim 98 de ani de la Marea Unire! 
 
 
 
 
E-mail: contact@dinbasarabia.ro, centrulprut@gmail.com
www.dinbasarabia.ro