de-bulevard

Concert Horia Brenciu la Sala Palatului din Bucuresti


22/01/2013

Pe 27 si 28 martie 2013, incepand cu ora 20:00, Horia Brenciu alaturi de HB Orchestra vor sustine doua concerte "Fac ce-mi spune inima" la Sala Palatului din Bucuresti.

Concert Horia Brenciu la Sala Palatului din Bucuresti

Horia Brenciu, nascut in Brasov in 1972, a devenit cunoscut publicului roman mai intai ca prezentator al diferitelor emisiuni TV, iar in ultimii ani ca artist pe scena muzicala romaneasca. In anii de inceput ai carierei sale a prezentat emisiuni TV precum "Tip top Minitop", "Sarabanda" sau "Robingo", avand colaborari atat cu TVR, cat si cu Antena 1. Insa, popularitatea i-a crescut in mod simtitor odata cu prezenta sa in cadrul emisiunii "Vocea Romaniei" (ProTV), in calitate de antrenor.


Din 2002, este din ce in ce mai prezent pe scena muzicala romaneasca odata cu infiintarea trupei HB Orchestra, cu care a lansat pana la acest moment doua albume "35" si "37". Dintre cele mai ascultate piese, amintim "Septembrie, luni", "Fac ce-mi spune inima" sau "Lucruri simple".Concertele de la Bucuresti, fac parte din turneul national "Fac ce-mi spune inima", pe care Horia Brenciu & HB Orchestra il vor sustine in tara noastra in 15 orase si va marca totodata si lansarea albumului "40", cel de-al treila din cariera artistului.
Bilete Horia Brenciu "Fac ce-mi spune inima" 2013
Biletele pentru cele doua concerte "Fac ce-mi spune inima" de la Sala Palatului sunt disponibile in reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro