de-bulevard

Concert Testament la Arenele Romane


1/08/2014


Marti, 12 august, trupa Testament sustine la Arenele Romane un concert de zile mari.



In 31 de ani, de la inceputuri si pana astazi, formatia a trecut prin multe schimbari de componenta, chitaristul Eric Peterson ramanand singura constanta. Pana in prezent Testament au la activ zece albume de studio, patru live, sase compilatii si sase single-uri. Ultimul lor material discografic, ''Dark roots of earth'', a fost lansat in 2012 si a ajuns pe locul 12 din US Bilboard si a avut vanzari de 1,4 milioane de copii in U.S. Testament in prezent inseamna:Chuck Billy - vocal, Eric Peterson - chitara ritmica si solo, Alex Skolnick - chitara solo, Greg Christian - bas, Paul Bostaph - tobe.

Dupa concertele avute in Australia, Japonia, Indonezia si Germania, Testament incepe un nou turneu european, ocazie cu care membrii formatiei transmit un mesaj fanilor:

''Vrem doar sa va tinem la curent cu ultimele noutati. Mai inainte de toate, suntem foarte entuziasmati sa il avem pe legendarul basist Steve Di Giorgio inapoi in formatie! Ne-am distrat la festivalul Soundwave din Australia, in Japonia, la festivalul Kukar din Indonezia si la Rock Hard Fest din Germania. Am incercat sa ne alegem datele pentru festivaluri si turnee astfel incat sa ne dedicam timp pentru a lucra la noul album. Saptamana aceasta vom incepe turneul european (pentru orase, puteti accesa sectiunea de turnee de pe pagina noastra), un concert la Culture Room in Ft. Lauderdale, Motorhead's Motorboat Cruise in septembrie si Knotfest in octombrie. Asa ca veniti sa ne vedeti in concert, iar apoi ne vom intoarce la compus! Prepare to get THRASHED!!!''


9,7 Richter si Goodbye to Gravity vor incalzi publicul inainte ca trupa americana sa zdruncine arenele cu riffurile lor energice.

Pret bilet: 92 lei.