de-bulevard

Concertele lunii iulie: Hugh Laurie, Thirty Seconds To Mars si The Cat Empire


1/07/2014

Julio Iglesias revine in Romania, iar charismaticul Hugh Laurie va concerta in premiera in Bucuresti, in luna iulie.

De asemenea, trupele Thirty Seconds To Mars si The Cat Empire completeaza activitatea muzicala estivala.

Trupa americana Thirty Seconds To Mars ajunge pentru prima data in Romania pe 5 iulie, pentru a sustine un show exploziv in aer liber, la complexul Romexpo din Capitala.

La randul sau, charismaticul Hugh Laurie, cunoscut din serialul de televiziune de succes "Dr. House" - care s-a incheiat in 2012, dupa cel de-al optulea sezon -, isi va fermeca fanii pe 12 iulie, de la ora 20.00, la Sala Palatului, cu un show inedit, intim si calduros, din care nu va lipsi umorul ironic specific cu care si-a obisnuit publicul.

Pe 22 iulie, Julio Iglesias va urca din nou pe scena Salii Palatului, alaturi de orchestra sa. Acesta le promite spectatorilor o seara magica, cu foarte multe melodii celebre care nu au mai fost cantate pana acum in show-urile sustinute in Romania.

De asemenea, formatia australiana The Cat Empire va sustine un concert pe 31 iulie, la Arenele Romane. Muzica trupei a fost descrisa ca un melanj ingenios de jazz, funk si rock, cu puternice influente latino, reggae, ska si dub, trupa fiind recunoscuta pentru atitudinea militanta fata de spargerea barierelor muzicale, geografice si lingvistice.