de-bulevard

Concertul Blue de la Bucuresti a fost anulat


9/07/2014

Concertul pe care trupa britanica Blue urma sa-l sustina pe data de 18 iulie la Bucuresti a fost anulat din cauza vanzarii unui numar prea mic de bilete.

Trupa britanica Blue nu va mai concerta pe 18 iulie 2014 la Bucuresti, la Sala Palatului, din cauza interesului scazut al publicului roman pentru eveniment.
 
Organizatorii evenimentului isi cer scuze adevaratilor fani Blue pentru situatia creata. 
 
“Desi existau multi fani Blue in Romania, interesul scazut al publicului fata de acest eveniment a dus la anularea concertului fiind in imposibilitatea de a-l sustine. Ne cerem scuze fata de spectatorii care isi doreau sa-i vada live intr-un concert in Romania”.
 
In ceea ce priveste recuperarea contravalorii biletelor cumparate deja, aceasta se poate de la punctele de unde tichetele au fost achizitionate initial, respectand conditiile fiecarei companii de ticketing in parte.
 
Trupa Blue urma sa concerteze la Sala Palatului in cadrul turneului de promovare al albumului “Roulette”, lansat in 2013. Trupa britanica a debutat in 2000, cucerind topurile cu piese ca: “One Love”, “U Make Me Wanna”, “Guilty”, “Breathe Easy”, “Bubblin”, “Sorry Seems To Be The Hardest Word” (duet cu Elton John).