de-bulevard

Edwin Marton & Vienna Strauss Orchestra iti aduc un Craciun Vienez


12/12/2012

Daca in anii anteriori, "Craciun Vienez" a oferit romanilor reprezentatii deosebite prin participarea artistilor de prima clasa, Asociatia Culturala Maria Domina continua traditia si in 2012 cu un concert de Craciun ce va fi prezentat in premiera, pe 21 decembrie. Romanii vor avea prilejul unic de a intampina sarbatoarea Craciunului in compania celebrului ansamblul de instrumentisti - Vienna Strauss Orchestra si a indragitului artist EDVIN MARTON, ce va evolua pe scena Salii Palatului din capitala, atat in calitate de violonist cat si de dirijor.

Edwin Marton & Vienna Strauss Orchestra  iti aduc un Craciun Vienez


Colaborarea lui Edvin Marton cu Vienna Strauss Orchestra a inceput in anul 2009, cand i-a fost atribuit rolul de dirijor si prim violonist. Prin aderarea sa in acest grup muzical, Edvin Marton nu ii ofera orchestrei doar un ton frumos, ci imprima un contur puternic al propriului sau stil energic si plin de pasiune. Contributia sa aduce un plus de valoare reprezentatiilor sustinute pe marile scene ale lumii. Prin prezenta sa, spectacolul depaseste structura unui concert obisnuit de muzica clasica, luand proportia unui exceptional show de divertisment, cu sunete foarte clare si intrumentatie originala.


In concert alaturi de solisti si dansatori de balet de la Opera din Viena, Vienna Strauss Orchestra va aduce la viata compozitiile muzicale uimitoare ale Johann Strauss si Wolfgang Amadeus Mozart, ce ii incanta pe amatorii genului chiar si dupa 180 de ani.


Castigator al Premiului Emmy, Edvin Marton va va "picta" atmosfera feerica a tabloului de sarbatoare tipic vieneza pe acordurile fine ale vioarei Stradivarius, oferind regalului muzical de la Bucuresti o combinatie fascinanta de rafinament, energie si pasiune. Trebuie sa mentionam ca artisti de renume international precum Seal, Zucchero, Lou Bega, Supertramp si chiar Gloria Gaynor au avut colaborari muzicale inedite cu Edvin Marton, si cum am putea uita de renumitele momente artistice alaturi de patinatorul rus Evgeni Plushenko constituite in show-uri fascinante pentru publicul din intreaga lume.