de-bulevard

Inspirational Film Festival - Cele mai bune filme documentare in Romania


12/09/2014


Prima editie a Inspirational Film Festival din Romania va avea loc in perioada 25 – 28 septembrie 2014, la Noul Cinematograf al Regizorului Roman.
 


Invitatul special al acestei prime editii este Maia Morgenstern. Festivalul si-a propus sa aduca in premiera in Romania opt documentare internationale. Filmele care vor rula sunt o parte din cele mai bune documentare din sfera motivationala din lume. Acestea includ subiecte emotionante, captivante si in acelasi timp educative si inspirationale. Ele se bazeaza pe povesti adevarate din viata unora dintre cei mai valorosi speakeri motivationali ai momentului precum: Louise Hay, Dr. Deepak Chopra, Dr. Wayne Dyer, Gregg Braden, Neale Donald Walsch, Marianne Williamson, Debbie Ford, Iyanla Vanzant, Joe Dispenza, Dr. David Simon, Mark Victor Hansen, etc.

 Evenimentul aduce in prim-plan aspecte importante ale vietii personale si profesionale tuturor celor interesati de educatie si dezvoltare personala. In cadrul evenimentului, prin documentarele care ruleaza, se ofera solutii clare si testate care imbina succesul personal cu cel professional cu scopul de a imbunatatii conditia de viata prin constientizarea de sine si manifestarea potentialului fiecaruia in zonele de talent. Impactul emotional poate fi foarte mare, deoarece acestea sunt bazate pe fapte reale.