de-bulevard

INTRIGA – un thriller politist cu adevarat surprinzator - Sambata-14 Martie 2020 ,Ora 16:00 ,la CinemaPRO


20/06/2019

Cand dragostea si banii se amesteca cu ambitia si lacomia, se produce un cocktail exploziv
O relatie clandestina, un cadavru, bani intr-un paradis fiscal, un medic, o asistenta si – cum altfel – un comisar de politie
 
Un versat om de afaceri, uns cu toate alifiile si cu foarte multi bani, se pomeneste brusc in pragul falimentului si cu mari sanse de a merge la inchisoare. El decide sa isi insceneze propria moarte, sa puna mana pe banii din asigurarea de viata si sa o ia de la capat in alta parte.
 
Cine i-ar putea emite un fals certificat de deces? Un medic care are o relatie clandestina cu sotia lui. In schimb, rechinul financiar ii promite ca o sa ii lase cale libera sa se casatoreasca cu viitoare „vaduva”. Pentru ca planul sa reuseasca trebuie urzita o intriga foarte subtila…
 
Din nefericire, nimic nu este ceea ce parea la inceput. Lucrurile scapa de sub control, iar alte personaje se interpun si aduc cu ele tot felul de surprize si neasteptate rasturnari de situatie.
 
Enigme, suspiciuni, egoism, ipocrizie, disimulare, ambitii, rautate, razbunare si cinism… toate sunt amestecate si intretesute in Intriga pentru a crea o poveste cu adevarat surprinzatoare.