de-bulevard

Jack White, in concert la Bucuresti


21/09/2014


Biletele pentru concertul pe care Jack White, castigator a opt premii Grammy, il va sustine in premiera in Romania, pe 9 noiembrie, in Pavilionul Central de la Romexpo din Bucuresti, au fost puse in vanzare.


Concertul pe care Jack White il va sustine in Bucuresti face parte din turneul de promovare a noului album. Cel mai recent album al sau, "Lazaretto", lansat pe 10 iunie, a debutat pe locul 1 in topul Billboard 200 si s-a vandut in peste 140.000 de exemplare in prima saptamana de la aparitie. Inca din aprilie, nonconformistul chitarist, compozitor si producator de muzica a incantat milioane de fani atat la festivalurile la care a fost headliner - printre care se numara si Music Midtown din Atlanta, Bonnaroo din Manchester, Glastonbury si iTunes Festival -, cat si la concertele sold-out pe care le-a sustinut in numeroase orase din Statele Unite ale Americii si Europa de vest.

Potrivit imdb.com, White a aparut in filmele "Cold Mountain" (2003), "Coffee and Cigarettes" (2003), "The Fearless Freaks" (2005) si "Calca apasat: Povestea lui Dewey Cox/ Walk Hard: The Dewey Cox Story" (2007). De asemenea, el a fost unul dintre muzicienii prezentati in documentarul "It Might Get Loud" (2008), despre chitara electrica.