de-bulevard

Jackie Chan si Ziyi Zhang vin in Romania, la Zilele Filmului Chinezesc


5/09/2014Actorii Jackie Chan si Ziyi Zhang isi lanseaza in Romania cele mai recente lungmetraje, "Zodiacul Chinezesc", respectiv "The Grandmaster", la Zilele Filmului Chinezesc.
 


Peste numai o saptamana, Jackie Chan va veni la Bucuresti, la invitatia Administratiei de Presa, Publicitate, Radio, Televiziune si Cinematografie din China si a Casei Romano-Chineze, pentru a deschide evenimentul Zilele Filmului Chinezesc si pentru a-si lansa filmul "Zodiacul Chinezesc", pe care l-a regizat si in care interpreteaza si rolul principal.

"Zodiacul Chinezesc", un film de actiune, a avut un succes deosebit in Asia, realizand, la un an de la lansarea sa pe marile ecrane, un profit de 1,8 milioane de dolari, numai in aceasta parte a lumii.

Jackie Chan a stabilit un record mondial Guinness in filmul "Zodiacul Chinezesc", pentru "cele mai multe functii intr-un singur film atribuite unei singure persoane". Chan este responsabil pentru 15 dintre cele mai importante functii, inclusiv cele de regizor, producator, actor, coregraf si compozitor, doborand in felul acesta recordul anterior de 11 credite, detinute de Robert Rodriguez.

De asemenea, Ziyi Zhang, actrita din filmul "Memoriile unei gheise", va veni si ea in Romania alaturi de Jackie Chan la evenimentul de deschidere a Zilelor Filmului Chinezesc, pe 11 septembrie, la invitatia Administratiei de Presa, Publicitate, Radio, Televiziune si Cinematografie din China si a Casei Romano-Chineze. Ziyi Zhang isi va promova in Romania cel mai recent lungmetraj al sau, "The Grandmaster", de Wong Kar Wai, una dintre cele cinci pelicule ce vor fi proiectate la Zilele Filmului Chinezesc.

Foto: Splash News