de-bulevard

JAZZ SYNDICATE LIVE SESSIONS prezinta in premiera in Romania CHAD LB Quartet – “Onward” - Vineri -20 mai 2020,ora 20:00 ,la CinemaPRO


26/02/2020

Aclamat drept “fenomen al saxofonului” de catre The New York Daily News, Chad Lefkowitz-Brown este – la numai 29 de ani - unul dintre primii muziciani de jazz ce s-au distins ca si headlineri din generatia “millennials”. A concertat pe intreg mapamondul atat ca solist, cat si alaturi de staruri pop, de la Chris Botti, la Arturo O’Farill sau Taylor Swift. Chad este, de asemenea, membru al multiplei castigatoare a premiilor Grammy “Afro Latin Jazz Orchestra”, precum si membru al Conservatorului din San Francisco in calitate de artist vizitator.  Prestigioasa revista Downbeat a ales ultimul sau album “Onward” drept alegerea redactiei in anul 2017, aplaudand “extraordinarele sale abilitati tehnice, care macheaza dificultatea miunatelor sale linii complexe”.
Originar din New York, Chad se remarca drept un talent al jazzului inca de la varsta de 11 ani, concertand in tot statul sub mentoratul unui erou al jazzului local, George Reed, cunoscut pentru colaborarile sale cu Teddy Wilson, Buddy Tate, sau Marian McPartland
 
 
Chad s-a indreptat pentru desavarsirea educatiei muzicale inspre prestigiosul Brubeck Institute. Pe timpul studiilor, a cantat in mod regulat cu legendarul Dave Brubeck si a fost membruactiv al Brubeck  Institute Jazz Quintet.
 
 
Dupa absolvirea institutului, Chad a concertat in mod activ  pe patru continente, cu aparitii pe cele mai prestigioase scene, precum Carnegie Hall, Super Bowl, sau Madison Garden. Albumul sau de debut a fost denumit drept “Debut Album of the Year” de catre critical Doug Ramsey, in timp ce “Oward”, ultimul sau material discografic in calitate de sef de formative il prezinta pe legendarul trompetist Randy Brecke.
 
 
In seara de 22 Mai, pe scena de la “CinemaPro”, vor urca:
 
Chad Lefkowitz-Brown – saxofon; Fabio Giachino – pian; David Liberti – bass; Ruben Bellavia – baterie;
 
Evenimentul “CHAD LB Quartet - Onward”, face parte din seria de concerte Jazz Syndicate Live Sessions.
 
 
PROGRAM:
 
Concertul “CHAD LB Quartet - Onward” va avea loc pe data de 22 Mai 2020, ora 20:00 la Sala “Cinema Pro” din Bucureşti.
 
Accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.
 
Detalii pe pagina de Facebook Jazz Syndicate Live Sessions.
 
VIDEO:
 
 
 
 Eveniment recomandat de MAGIC FM!