de-bulevard

Kings on Ice, 18 decembrie, Cluj - Sala Polivalenta


4/09/2015

Kings On Ice, cel mai impresionant show de patinaj artistic din lume, revine in Romania, la Cluj, cu un spectacol de exceptie!

 

BILETELE SUNT DISPONIBILE IN RETEAUA EVENTIM

Gala ce ii va avea invitati pe cei mai renumiti campioni ai patinajului mondial, in frunte cu regele absolut al ghetii Evgeni Plushenko si celebrul violonist Edvin Marton, promite publicului roman reprezentatii impresionante de acrobatii si dans pe gheata, intr-un show de patinaj absolut.

Dupa cinci editii Kings On Ice desfasurate la Bucuresti cu casa inchisa, unul dintre cele mai iubite sporturi din lume, patinajul artistic, vine in 2015 la Cluj, intr-un recital de exceptie.

King On Ice va avea loc pe 18 decembrie, pe patinoarul amenajat in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, regelui necontestat al ghetii, Evgeni Plushenko, alaturandu-i-se in cadrul show-ului cativa dintre cei mai renumiti patinatori ai lumii, nume ce vor fi dezvaluite in curand.

 Acrobatiile spectaculoase si demonstratiile impecabile de talent si tehnica vor fi acompaniate de sunetele suave ale viorii Stradivarius manuite de binecunoscutul violonist Edvin Marton. Prietenia dintre Plushenko si Marton a fost cea care a dat viata acestui proiect, transformat in cativa ani intr-un eveniment de traditie pentru fanii patinajului din toata lumea.

Remarcabilul Evgeni Plushenko, de trei ori campion mondial si detinator a sapte titluri europene, cap de afis, alaturi de ilustrul violonist Edvin Marton, promit un spectacol plin de emotie, in care miscari impecabile se vor impleti armonios cu zvacniri pasionale si alunecari elegante, pe sunetele impatimite ale viorii lui Marton.