de-bulevard

LaLa Band ia cu asalt Arenele Romane, pe 2 iunie, intr-un nou concert live de amploare


25/04/2012

Esti pregatit sa incepi vara pe muzica celor mai cool artisti ai momentului? LaLa Band ia cu asalt Arenele Romane, pe 2 iunie, intr-un nou concert live de amploare: LALA SUMMER LOVE!Doua albume (LaLa Xmas Songs si LaLa Love Songs) ce au inregistrat vanzari record in doar un an de la infiintarea trupei, un mega concert sold out (LaLa Love), milioane de fani atat in tara cat si in strainatate sunt doar cateva dintre cele mai importante elemente ce se reunesc sub un singur nume : LALA BAND, trupa-senzatie a serialului "Pariu cu viata", care lanseaza cel de-al treilea material discografic - LaLa Summer Love.

no title

Miile de fani au acum ocazia sa experimenteze fenomenul "LaLa" la un alt nivel, intr-un show de proportii care va avea loc sambata, 2 iunie, orele 20:00, la Arenele Romane din Bucuresti.

Biletele sunt disponibile in reteaua nationala Eventim din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas si pe www.eventim.ro.

Biletele din categoria VIP includ o cana LaLa Drink, un poster cu autografe si acces la sesiune de autografe. Accesul in Arenele Romane pentru detinatorii biletelor VIP se face la orele 17:00.