de-bulevard

LecTura de Vacanta, in Parcul Izvor


2/07/2014

Pe 4 si 5 iulie, in Parcul Izvor din Capitala, bucurestenii vor putea face schimb de carti, vor beneficia de sala de lectura in aer liber si de concursuri cu premii istete.

In plus, vizitatorii vor primi vouchere cu reduceri consistente pentru a-si cumpara cartile preferate.

LecTura de Vacanta incepe vineri, 4 iulie, la ora 18:00 si continua pina la 23:00. Aceasta prima zi va fi dedicata unei lecturi de seara, iar participantii vor beneficia de saltele, noptiere si veioze pentru o experienta cat mai autentica. Cititorii vor putea imprumuta carti pe toata durata serii de pe rafturile special amenajate.

 

LecTura de Vacanta, eveniment organizat de Rock FM si Scoala de Valori, continua sambata, 5 iulie incepand cu ora 15:00, spatiul din Parcul Izvor urmind a fi impartit in trei zone:

 

  • Zona de schimb de carti, unde participantii au posibilitatea de aduce o carte din propria lor biblioteca si de a pleca acasa cu alta, noua.

 

  • Zona de activitati, in care vor avea loc workshop-uri si concursuri cu premii in carti.

 

  • Zona de lectura si relaxare dedicata cititului. Aici, bucurestenii vor putea imprumuta carti de la biblioteca in aer liber pusa la dispozitie de Rock FM cu sprijinul editurilor RAO, Litera si Curtea Veche.

 

Vizitatorii care aleg sa se relaxeze prin lectura in acest weekend vor primi cite un voucher cu o reducere de 20% la cartile vindute in Libraria RAO din Bucuresti si 30 de lei gratuit pentru cumparaturile mai mari de 99 de lei facute pe www.litera.ro.