de-bulevard

Loredana - Imaginarium, 7 si 8 noiembrie, ora 20.00, Sala Palatului


18/07/2015

Pe 7 si 8 noiembrie, Sala Palatului va deveni spatiul plasmuirii si al fanteziei! Loredana, Diva absoluta a showbiz-ului romanesc, sustine, pentru al patrulea an consecutiv, cel mai mare si mai asteptat eveniment al toamnei: show-ul Imaginarium.

BILETE CONCERT LOREDANA PE EVENTIM

Concertele pe care Loredana le sustine in fiecare toamna la Sala Palatului au devenit o traditie, inceputa in 2012. Artista a revolutionat industria muzicala din Romania, ridicand, an de an, nivelul show-urilor, care se situeaza la cele mai inalte standarde internationale.

Productia grandioasa si prestatia artistica fara cusur a Loredanei au cucerit publicul si presa de specialitate.

Sedus de show-urile inedite si marete ale Loredanei, publicul asteapta cu nerabdare noua productie, Imaginarium. De aceea, in acest an, artista a programat de la inceput doua seri de spectacol, care vor avea loc sambata, 7 noiembrie si duminica, 8 noiembrie, incepand cu ora 20.00.

Loredana a intrat in istoria muzicala a Romaniei la 16 ani, cand a devenit cea mai tanara participanta si castigatoare a concursului Mamaia. De atunci, parcursul artistei in inimile publicului si in clasamente a fost de neoprit. Avand capacitati vocale remarcabile, care ii permit sa abordeze toate genurile muzicale, inovativa, debordand de creativitate si magnetism, Loredana este Diva absoluta.

Loredana, in Imaginarium – pe 7 si 8 noiembrie, ora 20.00, la Sala Palatului! Un show de neinchipuit, in care vei percepe real imaginatia, nu doar cu ochii mintii!