de-bulevard

Loredana prezinta show-ul "Reveria", la Sala Palatului


10/09/2014Loredana va prezenta fanilor noul show "Reveria" pe 25 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti.


Declarata de presa de specialitate "artista anului", Loredana a introdus noi standarde in showbiz-ul romanesc. Astfel, dupa concertele sold-out "Magic" pe care le-a sustinut anul trecut la Sala Palatului si dupa turneul omonim national, pe 25 octombrie, Loredana va contopi visurile sale si ale fanilor, muzica diversa si trairile intense in show-ul "Reveria", se arata in comunicat.

"Viata este pana la urma o iluzie, tot ceea ce conteaza este momentul si asta vreau sa surprind in acest spectacol, puterea momentului si bucuria de a impartasi pe viu, live, acel moment care nu se mai poate repeta", a declarat artista.

Biletele pentru concertul din 25 octombrie sunt disponibile la casa de bilete a Salii Palatului, dar si online, pe vandbilete.ro, eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro, iabilet.ro, blt.ro si bilet.ro. Pretul unui bilet difera in functie de categorie: 250 de lei - VIP, 200 de lei - I, 150 de lei - II, 100 de lei - III.