de-bulevard

Magnolii de otel - O comedie seducatoare despre familie si prietenie - Duminica 08 Martie 2020 ,Ora 16:00 si ora 20:00,la CinemaPRO.


12/02/2020

Te va face sa razi. Te va face sa plangi. Te va emotiona. Te va impresiona. Te va topi. Iti va castiga inima. MAGNOLII DE OTEL – O poveste de suflet si o comedie savuroasa: la CinemPRO 
 
Teatrul Avangardia a obtinut în exclusivitate pentru Romania drepturile pentru a produce live pe scena piesa de teatru Magnolii de Otel care se bucura de mare succes in intreaga lume, inclusiv in varianta pentru marele ecran, in care joaca si Julia Roberts si Shirley Maclaine.
 
 
O poveste de suflet şi o comedie savuroasa!
 
… o comedie drama despre modul in care reactioneaza femeile la crizele grave din cursul vietii, cum ar fi boala si moartea, despre cum gasesc puterea de a merge mai departe si despre cum isi pot gasi forta de care au nevoie in relatiile cu cei apropiati, chiar daca acele relatii sunt marcate de diferente de opinii sau de gusturi.
 
Magnolii de Otel a lui Robert Harling ofera publicului un amestec fermecator de dulceata, impertinenta, lacrimi si ras…”