de-bulevard

Muzeul National de Arta al Romaniei cauta tineri voluntari


5/09/2014


Muzeul National de Arta al Romaniei (MNAR) va desfasura un program de voluntariat pentru liceeni (clasele X - XII), care au astfel ocazia sa se implice in activitatile institutiei pe intreaga durata a anului scolar 2014 - 2015, ca membri ai Consiliului Adolescentilor (CADO) la MNAR.
In Consiliul Adolescentilor, voluntarii indeplinesc rolul de consilieri pentru echipa muzeului care se ocupa de organizarea programelor si activitatilor dedicate tinerilor de 13-19 ani, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

Pe durata stagiului de voluntariat, membrii Consiliului Adolescentilor au posibilitatea sa descopere lucruri inedite despre MNAR, sa promoveze evenimentele si programele pentru tineri, sa se implice in proiecte si activitati alaturi de echipa muzeului, contribuind cu propriile idei.

Participarea in acest program de voluntariat presupune prezenta la intalnirile lunare CADO si la sesiunile de training si organizarea activitatilor pentru publicul adolescent, conform unui calendar stabilit in prealabil.

Cei interesati trebuie sa completeze formularul de candidatura, disponibil pe site-ul muzeului la http://www.mnar.arts.ro/cado, incepand de luni, nu inainte de a consulta calendarul de activitati CADO si lista de intrebari frecvente despre acest stagiu de voluntariat, accesibile, de asemenea, pe site.
 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii