de-bulevard

O noapte de Craciun cu Stefan Banica


17/10/2012

Intra in atmosfera magica a Craciunului alaturi de Stefan Banica! Vino impreuna cu cei dragi la concertele sale extraordinare de Craciun din acest an si vei petrece "O noapte de Craciun cu Stefan Banica", pe care n-o vei uita! Pe 13 si 14 decembrie 2012, de la ora 19:30, la Sala Palatului din Bucuresti, va avea loc concertul extraordinar "O noapte de Craciun cu Stefan Banica", cel mai asteptat spectacol al lunii decembrie.

 O noapte de Craciun cu Stefan Banica

Concertele Extraordinare de Craciun, marca Stefan Banica, reprezinta de peste un deceniu un mod traditional de intrare in perioada sarbatorilor de iarna. Pentru al 11-lea an consecutiv, Stefan Banica va invita la un spectacol de referinta din lumea showbiz-ului romanesc, una dintre cele mai complexe productii de gen din Romania. A sustinut 44 de concerte de Craciun la Sala Palatului, din 2002 pana in prezent, cu peste 220.000 de spectatori doar la concertele sale traditionale de Craciun, stabilind adevarate recorduri pentru Romania. La concertele de Craciun Stefan Banica din luna decembrie veti putea asculta, pe langa hiturile binecunoscute, semnate Stefan Banica, si cantece de pe noul album: "Altceva".

NOU! In acest an, afisul concertului de Craciun aduce o noutate in plus, pentru a facilita accesul publicului la concertul de Craciun, dar si pentru a putea precomanda, in premiera, noul album "Altceva". Astfel, in partea stanga, jos, a afisului veti descoperi un QR Code, care, scanat cu un smartphone, va va conduce direct catre 2 posibilitati: comanda bilet concert de Craciun 2012 si precomanda noul album Stefan Banica - "Altceva". Precomandand noul album "Altceva", veti face parte dintre primii care, imediat dupa lansare, veti putea asculta noile cantece semnate Stefan Banica.