de-bulevard

Platonic Band revine în faţa publicului din Bucuresti ,Marti 23 Mai,Ora 19:30 ,cu avanpremiera următorului sau album “Geometry of Creation".


22/05/2017

Dupa doi ani, Platonic Band revine în faţa publicului din Bucuresti cu avanpremiera următorului sau album “Geometry of Creation".
 
 
 
Chitaristul Nicu Patoi va invita in generoasa sala de la CinemaPRO pentru o seara de jazz rock fusion alaturi de colegii si prietenii sai Berti Barbera, Adrian Ciuplea si RazvanLapiLupu .
 
  Vor fi interpretate atât piese in primă audiţie pregătite pentru al cincilea album al trupei - GEOMETRY OF CREATION, cât si cele mai cunoscute compoziţii de pe albumele " Sweet Little 6STRING “ sau “TWO DECADES ”.
 
 
Biletele pentru concertul " Platonic Band" de pe 23 Mai se gasesc la casa de bilete a CinemaPRO si online pe www.eventim.ro

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

de-bulevard

 • Comedia TOC TOC se joaca la CinemaPro joi-20 iulie,de la ora 20:00. Comedia TOC TOC se joaca la CinemaPro joi-20 iulie,de la ora 20:00.

  De la Ricard Reguant, regizorul spaniol al Muzicalului Chicago si laureat Broadway World in 2015, ajunge la Cinema Pro pe 20 iulie 2017 spectacolul de teatru care a innebunit de ras tot mapamondul – cea mai de success comedie frantuzeasca din ultimii 10 ani: TOC TOC!

 • “AMANTA” VINE LA CINEMA PRO !!!
        LUNI 24 IULIE !!!
         ORELE 20.00 “AMANTA” VINE LA CINEMA PRO !!! LUNI 24 IULIE !!! ORELE 20.00

  AMANTA -ADAPTARE DUPA " INCURCA LUME " DE A.D.HERTZ ;   A SOSIT TIMPUL SA NE BUCURAM DE O NOUA COMEDIE SAVUROASA CE ADAPOSTESTE IN DISTRIBUTIE ACTORI DE SUCCES DE LA TEATRUL NATIONAL BUCURESTI.