de-bulevard

RESERVOIR CATS ,Regia Ricard Reguant. Pe 20 Mai de la ora 20:00 la Cinema Pro.


18/05/2017

Comedia RESERVOIR CATS
 
1 ora si 40 de minute de intriga exploziva, interactiune cu publicul, rasturnari neasteptate de situatie, umor in stilul lui Tarantino!

 

De la regizorul comediei TOC TOC si al MUZICALULUI CHICAGO, va prezentam in premiera mondiala comedia RESERVOIR CATS! Sambata, 20 mai, la ora 20:00, la Cinema Pro.Cadou cate un briceag multifunctional Victorinox pentru locurile VIP. Mai multe informatii pe: www.ReservoirCats.ro 
 
Reservoir Cats se vrea un omagiu adus universului feminin din filmele lui Tarantino. Modul de adresare, dialogurile, scenele si personajele, toate fac parte din acest univers, insa privit din perspectiva tragicomica si uneori din mai multe unghiuri. 
 
Modul de adresare, dialogurile, scenele si personajele, toate fac parte din acest univers, insa privit din perspectiva tragicomica si uneori din mai multe unghiuri. 
 
Premisa de la care incepe sa se deruleze actiunea este cea din binecunoscutul film RESERVOIR DOGS lui Quentin Tarantino, insa in perspectiva feminina.
 
Un grup de femei planuiesc un jaf. Pentru a nu fi identificate, folosesc porecle atunci cand se adreseaza una alteia si par ca nu se cunosc intre ele. Si daca in filmul lui Tarantino alias-urile sunt culori: Blue, Mr. Orange, etc., in piesa autorii au ales sa foloseasca nume de actori celebri care au lucrat cu Tarantino.
 
Piesa are trei parti bine delimitate (la fel ca filmul caruia ii aduce omagiu): 
 
Pregatirea: In care ajungem sa cunoastem protagonistele, calitatile si defectele lor, trasaturile lor extreme de personalitate, dorinta lor de a face usor rost de bani. 
 
Frustrarea: Jaful nu merge bine si una dintre ele este ranita, iar alta nu este de gasit. Se dezvolta suspiciunile si dorinta de razbunare. Violenta pune stapanire pe sala de sport si se dovedeste a fi mortala. 
 
Deznodamantul: Un al treilea act ciudat in care, avand ca referinta personajul Vernita Green (Vivica Fox) din Kill Bill, si preocuparile sale extra criminale, se dezvaluie cum sunt in realitate protagonistele piesei. Cum? Facand ca actiunea sa ia o turnura neasteptata, chiar de mai multe ori (ca in "Cei 8 Odiosi").
 
Piesa este scrisa de Carolina Corvillo in colaborare cu Ricard Reguant.
 
Distributia:
 
Brad – Laura Cosoi
 
John – Andreea Mateiu
 
Samuel – Smaranda Caragea
 
Leonardo – Ada Gales
 
Bruce – Ioana Barbu
 
Robert – Andreea Samson
 
Mai multe informatii pe: www.ReservoirCats.ro
 
Biletele se gasesc la casa de bilete a CinemaPRO si online pe www.eventim.ro