de-bulevard

Sandra, in concert la Sala Palatului


16/09/2014


Sandra revine la Bucuresti, alaturi de grupul sau de muzicieni, selectati din intreaga lume, pentru a sustine un concert pe 2 decembrie, de la ora 20.00, la Sala Palatului.


Cu aceasta ocazie, Sandra a transmis un mesaj publicului roman: "Dragii mei prieteni, ma simt foarte bine! Acum sunt in vacanta in Ibiza. Pentru frumoasa reintalnire cu voi am sa va interpretez cu bucurie toate hiturile si cele mai indragite piese de pe ultimele albume. Abia astept sa ne vedem pe data de 2 decembrie 2014, in Bucuresti. Va sarut pe toti!, Sandra".

Cu peste 30 de milioane de albume vandute, Sandra revine in Bucuresti alaturi de grupul sau de muzicieni - selectati din intreaga lume -, intr-un concert de 90 de minute in seria de spectacole "Original Legends in Concert", conceputa si oferita de Christian Raetscher prin German Quality Entertainment.

Accesul publicului va fi posibil incepand cu ora 19.00. Biletele sunt deja puse in vanzare online, prin eventim.ro si salapalatului.ro, la urmatoarele preturi: categoria VIP - 500 de lei (include meet & greet cu artistii), categoria I - 300 de lei, categoria II - 200 de lei, categoria III - 100 de lei.

Sandra Ann Lauer s-a nascut in Germania, pe 18 mai 1962. Prima sa melodie care a cunoscut succesul a fost "Maria Magdalena", in anul 1985. De asemenea, ea a facut parte din proiectul Enigma al fostului sau sot Michael Cretu, care a avut 10 hituri in topurile din Statele Unite ale Americii si Marea Britanie.