de-bulevard

SCHEONBRUNN FESTIVAL ORCHESTRA VIENNA REVINE IN ROMANIA


22/06/2015

Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna, cea mai faimoasa orchestra din Viena revine in Romania dupa succesul rasunator de anul trecut, tot pe data de 5 decembrie, la Sala Palatului, intr-un eveniment mult mai amplu, in pas de vals, cu incepere de la ora 20.00!

Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna, cea mai faimoasa orchestra din Viena si una din cele mai prestigioase orchestre simfonice din lume, insotita de baritonul Michael Havlicek si soprana, Elisabeth Pratscher, revine in Romania dupa succesul rasunator de anul trecut, tot pe data de 5 decembrie, la Sala Palatului, intr-un eveniment mult mai amplu, in pas de vals, cu incepere de la ora 20.00!

Accesul publicului este permis incepand cu ora 19.00! Biletele sunt disponibile prin reteaua EVENTIM

Eveniment oferit de Christian Raetscher prin German Quality Entertainment.

Melomanii, si mai ales cei ai lui Johann Strauss, vor avea privilegiul de a intampina sarbatorile de iarna si in 2015 intr-o maniera clasica, prin eleganta muzicala a secolelor XVIII- XIX alaturi de celebra orchestra de la Viena, dirijor: Maestro Guido Mancusi.

Va invitam sa savurati si sa ascultati live cele mai incantatoare valsuri care s-au auzit de-a lungul secolelor in Palatul Schoenbrunn din Viena, intr-o seara de vis oferita iubitorilor de gen!

Preturile biletelor sunt dupa cum urmeaza:

Categoria VIP – 500 RON (care include meet & greet cu artistii)

Categoaria I - 300 RON

Categoria II - 200 RON

Categoria IV – 150 RON

Categoria III - 100 RON

Exemplificari video:

https://www.youtube.com/watch?v=pY8cHxpan80

https://www.youtube.com/watch?v=CTcVHT378zg

https://www.youtube.com/watch?v=aGdWEVf-An4

DESPRE SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA

Schoenbrunn Palace Orchestra, orchestra de renume si la nivel international, transpune muzical era imperiala plina de farmec a Vienei, avand totodata o traditie indelungata de lucru alaturi de cantareti de opereta si dansatori de balet.

Fondata in 1997, efectivul instrumental asigura reprezenatiile la Opera din Viena si la festivalurile din Salzburg. In plus, orchestra se distinge prin unicitatea sunetului, prezenta scenica si aspect vestimentar impecabile. Schoenbrunn Palace Orchestra este devotata muzicii de curte vieneze, mai ales valsurilor lui Johann Strauss, dar si lucrarilor muzicale ale geniului Wolfgang Amadeus Mozart., Joseph Haydn sau Franz Schubert .

Concertele desfasurate de celebra orchestra vieneza au loc in Orangeria Schoenbrunn, un spatiu artistic unic, cu o bogata istorie muzicala ce s-a transformat in timp intr-o renumita locatie pentru evenimente culturale.

Schoenbrunn Palace Orchestra realizeaza turnee si la nivel international, atat in Europa, cat si peste ocean, fiind primita cu entuziasm in Suedia, Finlanda, Danemarca, Germania, Elvetia, Italia, Romania, Olanda, Spania, Japonia, China, Croatia si Rusia.

Fiecare spectacol al lor este special, orchestra cu bucurie luand in considerare si cererile de muzica individuale, care pot fi personalizate pentru orice eveniment sau ocazie.