de-bulevard

Slash va concerta la Bucuresti in februarie 2013


27/11/2012

Celebrul chitarist Slash va concerta la Sala Palatului din Bucuresti pe 5 februarie 2013. Fostul membru al trupei Guns N' Roses va concerta alaturi de Myles Kennedy si The Conspirators in cadrul turneului de promovare al albumului "Apocalyptic Love". Slash, pe numele sau adevarat Saul Hudson este unul dintre artistii care au schimbat imaginea si perceptiile asupra rock-ului in anii '80-'90.

Slash va concerta la Bucuresti in februarie 2013

Stilul sau unic si nonconformist l-a adus in atentia presei alaturi de colegii sai de la Guns N' Roses, insa talentul sau a fost cel care l-a plasat in inimile fanilor si criticilor laolalta. Riff-urile sale au fost de nenumarate ori alese printre cele mai bune ale tuturor timpurilor, iar Slash ocupa primele locuri in topurile celor mai buni chitaristi ai lumii.Dupa despartirea de Guns N' Roses, in 1996, Slash a lucrat la alte proiecte, Slash's Snakepit si Velvet Revolver fiind cele mai importante. In cei peste 30 de ani cariera, a colaborat cu artisti ca Michael Jackson, Lenny Kravitz, Alice Cooper, Rihanna, Fergie, Ray Charles sau Stevie Wonder.
In 2010 isi lanseaza primul album solo, "Slash", alaturi de artisti ca Kid Rock, Iggy Pop, Dave Grohl sau Ozzy Osbourne. Acesta este albumul prin intermediul caruia incepe colaborarea cu Myles Kennedy alaturi de care pleaca in turneul de promovare al albumului. Relatia speciala creata intre cei doi pe scena si in studio duce la aparitia unui nou album "Apocalyptic Love" in formula Slash (chitara), Myles Kennedy (vocal), Todd Kerns (bas) si Brent Fitz (tobe), adica Slash featuring Myles Kennedy and The Conspirators.


Biletele pentru concertul Slash de pe 5 februarie 2013 de la Sala Palatului din Bucuresti sunt disponibile in reteaua Eventim si online de pe www.eventim.ro. Vezi aici pretul biletelor.