de-bulevard

Stefan Banica sustine, pentru al 13-lea an consecutiv, concerte de Craciun


4/09/2014



Stefan Banica va sustine, pentru al 13-lea an consecutiv, concertele sale de Craciun, primele show-uri fiind programate pe 12 si 13 decembrie, de la ora 19.30, la Sala Palatului din Bucuresti.


 
"Suntem in al 13-lea an consecutiv, iar primul concert din anul 13 va fi cel cu numarul 52 din istoria show-urilor mele de Craciun. Anul acesta, poate mai mult ca niciodata, vom avea surprize de proportii. Desi, pentru multi, 13 e perceput ca un numar cu ghinion, pentru mine a fost intotdeauna unul norocos. In cadrul spectacolelor de Craciun voi canta piese noi, in premiera pe scena Salii Palatului, cantece inca neinregistrate in studio, dar si melodii pe care publicul le asteapta in fiecare an. Va invit si anul aceasta sa petrecem impreuna momente magice, alaturi de cei dragi, care sa ramana in memoria noastra afectiva, pentru ca «doar o data-i Craciunul». Vino la Sala Palatului pe 12 si 13 decembrie, sa intram in atmosfera de poveste a Craciunului si sa strigam impreuna «Ho, ho, ho!»", a declarat Stefan Banica.

Biletele pentru concertele lui stefan Banica se gasesc la Sala Palatului, Teatrul National, librariile Adevarul, Mihai Eminescu, Humanitas, Carturesti, statia de Metrou Unirii 1, magazinele Orange, Vodafone, Domo, Germanos, Diverta, in oficiile Postei Romane, magazinele Inmedio semnalizate "Bilete.ro", dar si online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, eventim.ro, iabilet.ro, bilet.ro.