de-bulevard

Swedish House Mafia vor mixa pentru prima si ultima data in Romania, pe 14 decembrie


27/11/2012

Vineri, 14 decembrie 2012, Swedish House Mafia vor mixa pentru prima si ultima oara impreunƒa in Romania. Marele eveniment va avea loc incepand cu orele 22:00 la Romexpo - Pavilionul Central din Bucuresti. Show-ul va fi deschis de Arty. Trio-ul care a luat cu asalt scena EDM este format din Steve Angello, Sebastian Ingrosso si Axwell. Au inceput proiectul Swedish House Mafia in anul 2008, iar succesul lor a explodat in momentul in care au lansat single-ul "One", semnat la Virgin Records. Desi au coborat douaƒ pozitii in topul DJ Mag 100 (de pe 10 pe 12), suedezii sunt considerati in acest moment unii dintre cei mai apreciati si influenti DJ din lume.

Swedish House Mafia vor mixa pentru prima si ultima data in Romania, pe 14 decembrie
Prima productie a lui Steve Angello, Sebastian Ingrosso si Axwell a fost "Get Dumb", piesa la care au lucrat cu Laidback Luke. Urmatoarele piese pe care le-au lansat au ajuns hit-uri instant. Printre acestea amintim "€œMiami 2 Ibiza" (feat. Tinie Tempah), "Save The World" (feat. John Martin), "Greyhound" sau "Don't You Worry Child"

In ciuda unui succes fulminant trio-ul a anuntat pe site-ul lor oficial ca turneul din 2012 va fi ultimul, prilej cu care le multumesc fanilor pentru sustinere, afirmand: "Am venit, am revolutionat, am iubit".De asemnea ei au lansat pe 22 octombrie si un ultim album, "Until Now", ce va putea fi achizitionat de fanii romani de la locatia concertului in seara evenimentului. Acest album va prezenta o colectie unica de 22 de piese originale ale celor de Swedish House Mafia, remixuri si colaborari cu artisti ca Pendulum, Tinie Tempah, Usher sau Coldplay.
Biletele pentru show-ul Swedish House Mafia de la Romexpo sunt disponibile la urmatoarele preturi, in functie de perioada achizitiei. Vezi aici detalii despre pretul biletelor.