de-bulevard

Targul de Jucarii la Teatrul Masca


19/09/2014


Teatrul Masca va organiza cea de-a XV-a editie a Targului de Jucarii, duminica - 21 septembrie, incepand cu ora 11.00, in amfiteatrul din bulevardul Uverturii nr. 70 (cartier Militari).


Evenimentul face parte din programele socioculturale care imbina activitati recreative cu actul de cultura, desfasurate de trupa Teatrului Masca in scopul de a educa publicul.

„Asumandu-si pe deplin rolul formator, Teatrul Masca a subliniat - de-a lungul timpului - oportunitatea desfasurarii activitatilor extrascolare si rolul acestora in educatia copiilor. Jocul, teatrul si arta, in general, precum si crearea unui mediu cultural prietenos reusesc intotdeauna sa stimuleze creativitatea si initiativa celor mici”, declara Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

Evenimentul va lua forma unui joc, iar cei mici vor trebui sa obtina o autorizatie, sa-si promoveze jucariile folosite si cartile, pentru ca apoi sa le poata vinde sau schimba, asistati in permanenta de actori. Astfel, ei vor deprinde arta negocierii si vor acumula cunostinte despre comert si regulile sale.

Participarea la eveniment/inscrierea/obtinerea autorizatiilor este libera.