de-bulevard

Teatrul "Tudor Vianu" Giurgiu prezintă premiera spectacolului musical "Buna seara, domnule Wilde - 8 martie ,Ora 20:00,la CinemaPRO.


24/02/2017

Onest. Domnul Onest. O încurcătura nobila cu deznodământ comic in viziunea lui Wilde,  intr-un spectacol de Felix Crainicu pe muzica lui Cristian Lucacevski. 

 

Ne aflam intr-o temniţa, unde personajele scriitorului capturat prind viata, cânta si dansează. Ce inseamna sa fii onest sau cum poti iesi descurcat dintr-o încurcătura? Pe 8 Martie, la Cinema Pro, Teatrul "Tudor Vianu" Giurgiu prezintă premiera spectacolului musical "Buna seara, domnule Wilde!" O comedie englezeasca plină de substanţa, un spectacol complex in care se îmbina teatrul, muzica si dansul, o viziune contemporană a poveştii clasice in viziunea regizorului Felix Crainicu.
 
Biletele se gasesc la casa de bilete a CinemaPRO si online pe www.eventim.ro

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

de-bulevard

 • "Bucharest International JAZZ Competition 2017 :13 - 20 mai – Bucuresti"

  Bucuresti capitala jazz-ului mondial
  22 de trupe din 20 de tari 
  la EUROPAfest - Bucharest International Jazz Competition
  La 11 ani de la debut, Bucharest International Jazz Competition, cotat de BBC intre primele 3 concursuri de jazz din Europa, si-a castigat locul intre evenimentele de jazz sonore la nivel mondial. Prezentand stiluri de jazz diferite, artisti ai noului val si proiecte muzicale din centrele de jazz emblematice ale lumii, evenimentul si-a construit o identitate puternica si in peisajul cultural autohton, aducand in salile de concerte un numar ridicat de spectatori.

   

 • RESERVOIR CATS ,Regia Ricard Reguant.
 Pe 20 Mai de la ora 20:00 la Cinema Pro. RESERVOIR CATS ,Regia Ricard Reguant. Pe 20 Mai de la ora 20:00 la Cinema Pro.

  Comedia RESERVOIR CATS
   
  1 ora si 40 de minute de intriga exploziva, interactiune cu publicul, rasturnari neasteptate de situatie, umor in stilul lui Tarantino!