de-bulevard

TOC TOC –O comedie alertă,cu tuse clare de realism,la care se rade relaxat de la inceput pana la sfarsit- Joi - 12 Martie 2020,ora 20:00,la CinemaPRO.


12/02/2020

De la Ricard Reguant, regizorul spaniol al Muzicalului Chicago si laureat Broadway World in 2015.
Spectacolul de teatru care a innebunit de ras tot mapamondul – cea mai de success comedie frantuzeasca din ultimii 10 ani: TOC TOC!
Hai sa razi in hohote alaturi de Alba – o maniaca a curateniei, care mai e si laboranta pe deasupra (Monica Ciuta), Dan – un taximetrist obsedat de calcule (Andrei Duban), Bob – un tanar programator care se deplaseaza sarind de pe o piesa de mobilier pe alta (Victor Bucur/Andrei Mateiu), Maria – o habotnica ce are si mania verificarilor (Anca Turcasiu/Andreea Mateiu), Lili – o tanara care repeta fiecare fraza de doua ori (Doina Antohi) si Fred – un individ care are iesiri verbale si gesturi bruste (Mihai Gruia Sandu!). Si pe langa cei sase pacienti, bine intentionat, insa mereu depasit de situatie, apare in momentele de maxima tensiune un asistent in ton cu ultimele tendinte ale modei (Daniel Burcea).
Dinamic, plin de haz si populat de protagonisti bizari, fiecare avand o doza de nebunie, spectacolul de comedie TOC TOC te face sa treci rapid de la ras la induiosare. Iar noua ne va face placere sa te vedem razand in sala de spectacol si, mai ales, sa stim ca vei ramane cu idea care constituie mesajul central al piesei – ca o cale de a ne depasi problemele este aceea de a nu ne mai centra atat pe noi insine ci de a privi si a incerca sa-i ajutam si pe cei de langa noi.
Povestea celor sase pacienti cu tulburari obsesiv-compulsive (TOC) care organizeaza o sesiune ad-hoc de terapie in grup in sala de asteptare a unui psihiatru renumit, care se pare ca nu mai ajunge la cabinet, a starnit hohote nebune de ras in randul a milioane de spectatori pe tot Globul si a generat reactii entuziaste in presa de pretutindeni.
Imediat dupa premiera din 2005 de la Paris, Elle titra Comedia anului! Laurent Baffie semneaza o comedie irezistibila si foarte bine structurata” , iar  Le Parisien scria "Toc Toc" se prezinta ca una dintre cele mai amuzante piese ale anului. Baffie a reusit o lucrare impecabila”.
Pariscope a prezentat-o ca pe o “comedie foarte amuzanta cu o pirueta finala neasteptata”, iar Journal de Dimanche ca pe o “comedie plina de viata care, departe a de fi triviala, ne da o lectie de toleranta si umanitate” .
Traducerea si adaptarea in limba romana au fost realizate de Irina Margareta Nistor.
Ecouri in Romania:
“Este foarte bine jucat […] Niste personaje extrem de misto construite. 6 personaje construite ca la carte” - Bloggerul Emil Calinescu
“We enjoyed it very much, it was well played by the actors… Very hilarious” – Hedi and Dan Ben-Eliezer (Ambassador of Israel)
TOC TOC,  comedia la care publicul nu se mai opreste din ras” - Wowbiz.ro
 
 
 
Mai multe informatii despre spectacol si bilete pot fi consultate pe pagina web oficiala a spectacolului, www.TocToc.ro si pe pagina pe pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/TocTocRomania