de-bulevard

Trupa Dream Theater concerteaza, pe 28 iulie, in Bucuresti


16/07/2014

Dream Theater, una dintre cele mai bune trupe de progressive rock, revine in Romania, dupa 12 ani, pentru a sustine un concert pe 28 iulie, de la ora 20.00, la complexul Romexpo din Capitala.

Show-ul face parte dintr-un turneu mai amplu, intitulat "An evening with Dream Theater - Along for the Ride Tour 2014". Conceptul spectacolului consta in introducerea fanilor in lumea Dream Theater, intr-o incursiune muzicala care va include toate hiturile trupei.
 
Artistii au pus la punct o productie grandioasa pe care o vor prezenta fanilor din Romania. Sunetul inegalabil al muzicii Dream Theater va fi potentat de efecte tehnice, show de lumini si imagini video, care vor crea o atmosfera incredibila.
 
De peste un sfert de secol, Dream Theater sustine turnee lungi in toata lumea, uimind de fiecare data fanii cu show-uri din ce in ce mai mari si complexe. Trupa este renumita pentru componenta sa, din care fac parte instrumentisti ilustri, premiati de revistele de specialitate.
 
Anul trecut, Dream Theater a lansat cel de-al 12-lea album din cariera, cu Mike Mangini integrat de la inceput in procesul creator. Albumul a fost primit cu entuziasm de public si de critici. In prima saptamana de la lansare, albumul a ajuns pe locul al saptelea in topul Bilboard 200, acesta fiind a doua cea mai buna pozitionare din istoria trupei. La sfarsitul anului 2013, single-ul "The Enemy Inside" a fost nominalizat la premiile Grammy, in categoria "Best Metal Performance", aceasta fiind a doua selectie la gala din istoria trupei. Piesa a intrat in topul Billboard Hard Rock Albums direct pe locul intai.
 
Accesul publicului la evenimentul de pe 28 iulie va fi permis de la ora 18.30, iar show-ul va incepe la ora 20.00. La categoria VIP sunt disponibile doar 300 de bilete cu loc, la pretul de 460 de lei, categoria Golden Circle dispune de 2.000 de bilete, la pretul de 220 de lei, iar in categoria Normal Circle vor fi puse in vanzare 8.000 de bilete, la pretul de 140 de lei. Biletele vor fi puse in vanzare marti, in reteaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, dar si online pe www.eventim.ro.