de-bulevard

Undercloud: 32 de spectacole de teatru, la Muzeul Taranului


14/08/2014


Undercloud, un festival romanesc de teatru independent, se va desfasura intre 1 si 11 septembrie, la Muzeul National al Taranului Roman din Bucuresti.


Astfel, timp de 11 zile, in perioada 1 - 11 septembrie, la Muzeul National al taranului Roman, Undercloud aduce la un loc 32 de spectacole, productii ale teatrelor independente din Bucuresti si de peste hotare.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, anul acesta are loc si prima editie internationala a festivalului. Astfel, in cadrul acesteia vor fi prezentate spectacole din Marea Britanie, Franta si Ungaria.

Pe 6 septembrie, la Muzeul National al Taranului Roman, de la ora 21.00, Actors Touring Company din Marea Britanie va prezenta spectacolul "Blind Hamlet", de Nassim Soleimanpour, in regia lui Ramin Gray.

De asemenea, pe 7 septembrie, la Muzeul National al Taranului Roman, de la ora 21.00, compania franceza de dans Bakhus va prezenta spectacolul "A l'ombre de Coré". Coregrafia este asigurata de Mickaël Six, care este si dansator, alaturi de Sami Loviat-Tapie.

Totodata, pe 8 septembrie, in acelasi spatiu, de la ora 21.00, compania maghiara Forte va prezenta spectacolul "Asteptandu-l pe Godot", de Samuel Beckett, in regia lui Horváth Csaba.