de-bulevard

ZooMonetar - Fauna lumii pe bancnote si monede


11/08/2014Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” impreuna cu Banca Nationala a Romaniei va invita sa vizitati expozitia temporara ZooMonetar – Fauna lumii pe bancnote si monede.


Expozitia este gazduita in Sala Multimedia a Muzeului „Grigore Antipa” si este deschisa publicului pana pe 31 octombrie 2014.

Evenimentul expozitional este centrul unui proiect educational interdiciplinar amplu, care are in vedere cresterea nivelului de cunoastere a insemnelor monetare in randul publicului larg si cunoasterea faunei heraldice numismatice care a decorat monedele si bancnotele de-a lungul vremii.

Expozitia este „nucleul” in jurul caruia, vor fi organizate toate celelalte evenimente ale proiectului, dedicate tuturor categoriilor de varsta: prezentari, spectacole cu papusi, spectacole de teatru, atelier de heraldica si numismatica practica pentru elevi.

Astfel, pe 24 august, de la  11.00 are loc spectacolul de teatru „Punguta cu 2 bani” – indragita poveste va fi pusa in scena, in gradina de vara a Muzeului, nu numai pentru copii, de catre Teatrul Lupeto. Rezervarea se face in limita a 70 de locuri, la adresa de e-mail: florentinap@antipa.ro sau 021.305.60.31;