despre CinemaPRO


Un cinematograf pentru iubitorii de film
 

Situat la numai doi pasi de Piata Universitatii, CinemaPRO este cea mai noua atractie din zona pietonala a centrului vechi al Bucurestiului, fiind liderul pietei de single-screen din Bucuresti.

Pentru iubitorii de film, CinemaPRO este cel care a transformat simpla vizionare a unui film la cinema intr-un adevarat spectacol de divertisment, cel care a depasit tiparele clasice si cel care a inaugurat in Romania premierele de gala si covorul rosu, pe care au pasit de-a lungul timpului vedete autohtone si staruri hollywoodiene.

Designul rafinat, cele 540 de fotolii confortabile, foaierul spatios si masutele elegante, tehnologiile de proiectie si sonorizare de ultima generatie, pagina de web cu ultimele noutati din cinematograf si din lumea filmului, 8 ani de filme exceptionale premiate la festivaluri si cei peste 250.000 de clienti care au vizitat cinematograful de la lansarea sa sunt cartea de vizita a CinemaPRO.

 
Cinematograful stelelor
 

O caracteristica aparte a CinemaPRO, ce imbraca cinematograful in haine elegante si aduce rafinamentul pe covorul rosu, este gazduirea numeroaselor premiere de gala a unor filme autohtone si chiar de renume international. Printre acestea amintim: "Aniela" (prima telenovela de epoca), "Carol I" (in regia lui Sergiu Nicolaescu), "Eu cand vreau sa fluier, fluier" (marele castigator al Festivalului de Film de la Berlin), "Ho Ho Ho" (in regia lui Jesús del Cerro), "Poker" (comedie semnata Sergiu Nicolaescu), "Marti, dupa Craciun" (nominalizat la sectiunea Un Certain Regard la Festivalul de la Cannes 2010), "Politist, adjectiv" (distins cu Premiul FIPRESCI si Premiul Juriului sectiunii Un Certain Regard la Festivalul de la Cannes 2009), "State de Romania", "Boogie", "Restul e tacere", "Weekend cu mama" (regie semnata de Stere Gulea) si "Ces amours-la" (in regia celebrului Claude Lelouch).

 

Printre invitatii de seama care au pasit pe covorul rosu, onorand spectatorii cu prezenta lor, ii amintim pe: Sergiu Nicolaescu, Francis Ford Coppola, regizorul francez Claude Lelouch, Armand Assante, Cristian Mungiu, Jesús del Cerro, Radu Muntean, Stere Gulea, Alma Sarbu, Medeea Marinescu, Nae Caranfil, Corneliu Porumboiu, Stefan Banica Jr., Stela Popescu, Gheorghe Dinica, Marin Moraru, Maia Morgenstern, Jean Constantin, Carmen Tanase, Gheorghe Visu, Oana Pellea, Mircea Albulescu, Valentin Teodosiu, Adela Popescu, Mihai Petre, Alina Chivulescu, Razvan Vasilescu, Mimi Branescu, Mirela Oprisor, Maria Popistasu, Maria Dinulescu, Dragos Bucur, Tudor Chirila, Pavel Bartos, Nicoleta Luciu, Loredana, Laura Cosoi, Dana Rogoz, Catalina Grama (Jojo) si multi altii.

 

 Revolutie 4K si 3D, la CinemaPRO

 

In premiera mondiala, cinematograful CinemaPRO depaseste barierele tehnologiei si paseste, in noua era 3D, odata cu implementarea celui mai nou si performant sistem digital si 3D de la Sony si RealD.

 

CinemaPRO le ofera spectatorilor sai cea mai buna rezolutie a imaginii, un contrast excelent si cromatica perfecta a filmelor favorite.

 

 

Konfort + Kuloare + Kontrast + Klaritate = Kalitate 4K

 

 

Detalii tehnice - tehnologii 4K si 3D:

 

• 4K este de 4 ori mai clar decat 2K

• 4K este de peste 8 ori mai clar decat HDTV

• 4K ofera o rezolutie si un contrast excelente si o puritate perfecta a culorii

• 4K asigura o durata mai mare de viata suportului tehnic

• Noua tehnologie 3D nu oboseste ochii si nu provoaca dureri de cap

• 4K ofera aceeasi imagine clara pentru toti spectatorii din sala (spre deosebire de tehnologia bazata pe pelicula care reda imaginea optima numai pentru o parte din spectatori)


 

___________________________________________

Deschis in 2005, CinemaPRO a transformat simpla vizionare a unui film la cinema intr-un adevarat spectacol de divertisment si a inaugurat in Romania premierele de gala si covorul rosu, pe care au pasit de-a lungul timpului vedete autohtone si staruri hollywoodiene.

In present, CinemaPRO - single-screen venue (Bucuresti) apartine Companiei Exploatare Film.

Website-ul www.cinemapro.ro este proprietate a societatii comerciale Compania Exploatare Film srl , CUI RO32619952, inregistrata la registrul comertului cu J40/15851/2013.